onsdag den 12. januar 2011

"Arduino dokumentti" nyt saatavilla streaming ilo

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/arduino-the-documentary-now-available-online-for-streaming-down/:
Vuosien varrella olemme nähneet kuormien Arduino hakata ja modeja - DIY kit, jonka avulla kasvit piipittää , robotti iPhone , ja jopa kosketusnäyttö GBA SP . Kaikki nämä vaikuttava, koskettava ja muuten inspiroiva hankkeita oli mahdollista Arduino alusta. Vain jos et tiedä, mitä Arduino todella on, meidän muistuttaa teitä siitä, että se on avoimen lähdekoodin projekti suunnattu opiskelijoille ja muille ihmisille, jotka haluavat kaivaa villi, hullu maailma tee-se-itse-elektroniikka laitteistojen ja ohjelmistojen koodaus . Haluamme rohkaista sinua tarkistaa dokumentin koko - tiedätte, saada laiha yhtiön perustamisesta lähtien ja katsella Arduino ihmiset puhuvat liikkuvuuden ja sen tulevaisuuden - mutta epäilemme te tarvitsette meidän elbowing. Tsekkaa kaikki 28 minuuttia kuvamateriaalia tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä "Arduino dokumentti" nyt saatavilla streaming ilo

"Arduino dokumentti" nyt saatavilla streaming ilo perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 19:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Adafruit | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar