onsdag den 12. januar 2011

Li-Ion Motors Inzio sähköinen superauto pysäkin Detroit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/li-ion-motors-inzio-electric-supercar-stops-by-detroit/:
Li-Ion Motors Inzio sähköinen superauto pysäkin Detroit
Olemme jo osoitti sinulle nopea kierros kaksi kolmesta Automotive X-palkinnon saajat . Ihme, jos kolmas oli? Hengailivat kopissa sen luojan, Li-Ion moottorit, etsii vihreää ja selvästi outclassed toisen auton, että yhtiö on komeilu. Se Inzio, oikea superauto sähkömoottorin lajikkeen perusmallin lyömällä 60 päivästä pysähdyksissä neljässä sekunnissa ja harjannostajaisia on 130 - ei ehkä Ferrari-selättäminen mutta varmasti enemmän kuin tarpeeksi, jotta saat luvan ottaa pois. Jos tämä ei riitä siellä on useita malleja eri tehotasoa ja hiilikuitu rakenne, jossa kalliimpiin pudottamalla että 0-60 aika 3,4 sekuntia ja lisäävät huippunopeutta on 200.

Vietimme aikaa chattailuun Li-Ion Motors projektipäällikkö Paul Daigrepont malleista auton, mielenkiintoisimmat ovat lähetyksen. Se mittatilaustyönä nelivaihteisen yksikkö, kiinnostavaa, ei kytkin. Se on suoraan moottorilla, siirtyy kautta melat kanssa ECU pudottamalla vääntömomentti moottorin hetkellisesti purkaa vaihdetta, jolloin upshift tapahtua. Tällä pysäyttää moottori yksinkertaisesti pysähtyy spinning ja jos haluat kääntää, auto käy ensimmäisellä vaihteella ja kulkee taaksepäin! Yhtiö on hyväksyä tilauksia, alkaen 139.000 dollaria, hinta, joka tekee lehtiä tuntuu vielä enemmän tinkiä.

Li-Ion Motors Inzio sähköinen superauto pysähtyy Detroit perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 15:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar