onsdag den 12. januar 2011

PC-Aero valmis lentämään Elektra Yksi Saksan uusin sähkö-käyttöinen kone

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/pc-aero-ready-to-fly-the-elektra-one-germanys-latest-electric/:
Saksa aloitti sähkö- autoja ja polkupyöriä , ja nyt ne toteuttavat asioita ilman PC-Aero Elektra One. Tämä yksipaikkainen ultrakevyt lentokone on yhdistetty runkoon ja 16 kilowatin moottori valikoima 400 km ja max lento kolme tuntia. Tällä matkanopeus on 160 km / h (noin 99 mph meille anglophiles), lentokoneet eivät saa asettaa mitään nopeusennätyksiä , mutta koska se on suunniteltu ympäristöystävällinen tapa nauttia "vapaa-ilmailun," sinun pitäisi 've odotetaan matkustaa verkkaiseen tahtiin, todellakin. Elektra One ei ole ryhtynyt ilman ihan vielä, mutta PC-Aero aikoo suorittaa ensimmäisen lennon testiä myöhemmin tässä kuussa, joten voimme odottaa näkevämme toisen sähköinen kone lentää yläpuolella lähitulevaisuudessa. Tarkista video tauon jälkeen nähdä ja kuulla tulevaisuudessa ilmailun itse.

Jatka käsittelyssä PC-Aero valmis lentämään Elektra Yksi Saksan uusin sähkö-käyttöinen kone

PC-Aero valmis lentämään Elektra Yksi Saksan uusin sähkö-käyttöinen kone perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 10:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Wired | lähde PC-Aero | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar