onsdag den 12. januar 2011

Lab-on-a-chip pyritään ottamaan jännitys pois veriarvot

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/lab-on-a-chip-aims-to-take-suspense-out-of-blood-work/:
Jos lääkäri on koskaan lausuttu sanat: "Haluaisin ajaa enemmän testejä", tiedät odottaa tuloksia voidaan kidutusta. Insinöörien ja opiskelijoiden yliopistossa Rhode Island (URI) toivovat lopettaa kidutuksen uusi lab-on-a-chip teknologia , joka vähentää siten takaisin odota merkittäviä lab tuloksia. Järjestelmä tuottaa tulosta 30 minuutin käyttäen kannettavan laitteen ja vain pisara verta. Veri on sijoitettu pieni muovinen polymeeri kasetti pienempi kuin luottokortti, ja työnnetään shoebox kokoinen Biosensor. Sen jälkeen matkustaa ympäri kasetti havaitsemista sivustoon, jossa reagenssien avulla anturi havaitsee biomarkkerit tauti. Periaatteessa lääkäri ponnahtaa verinen pala muovia tulee ruutuun ja ulos tulevat tulokset. Ensimmäiset patruunat kehitettiin arvioida sydäntautien riskiä, mutta tutkimukset osoittavat ne voisivat olla suunniteltu havaitsemaan kaikkea HIV Alzheimerin. URI tiimi arvioi kustannukset 3200 dollaria anturi ja 1,50 dollaria testissä. Mitään virallista sanaa julkaisupäivää, mutta toivomme, että he eivät tee meistä odottaa liian kauan - emme voi seistä jännityksen.

Lab-on-a-chip pyritään ottamaan jännitys pois veriarvot perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 07:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Physorg | lähde University of Rhode Island | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar