onsdag den 12. januar 2011

Sony hakee Geohot, fail0verflow yli PS3 hyödyntää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/sony-sues-geohot-fail0verflow-over-ps3-exploits/:
Tiesimme Sony olisi ei-plussed noin PlayStation 3 karkaaminen , ja nyt meillä on parempi käsitys siitä, laajuus sen viha. Yhtiö on jättänyt puku vastaan George " Geohot "Hotz," hakkerointi ryhmään fail0verflow (Hector Cantero, Sven Peter, "holkki" ja "Segher"), ja lukuisat John / Jane Onko yli hyödyntää ja sen julkaisua. Määrittää tarkemmin, yhtiö mainitsee loukkauksista Digital Millennium Copyright Act, tietokone petosten ja väärinkäytösten lain eri tekijänoikeusloukkauksia, sekä muut binary väärinkäytöksistä. Väliaikainen lähestymiskielto on haettu myös, pyytäen, että kaikki "kiertämisen työkaluja" toteuttaa paikalla ja hänen tietokoneet ja niihin liittyvät tiedotusvälineiden (ts. mitään varastointia sanoi työkalut) on takavarikoitu. Näyttää siltä Geohot palvelimet ovat pamahti tällä hetkellä, joten olemme menneet eteenpäin ja isännöi asiaa PDF itse alle. Olemme edelleen käymään läpi itsellemme ja kerron teille mitä kaivaa.

Sony hakee Geohot, fail0verflow yli PS3 hyödyntää alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 21:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Geohot | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar