onsdag den 12. januar 2011

Google Translate Android kääntyy yhden, esittelee kokeellista Keskustelu Mode (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/google-translate-for-android-turns-one-introduces-experimental/:
Tiedämme hyvin, mitä Google katsoo beta - onhan Gmail, dokumentit ja kalenteri kaikkia jaettuja että tila vuoden 2009 puoliväliin asti - mutta tässä mahdollisuuden tutustua kokeilu Mountain View, että on "vielä sen alkuvaiheessa." Google Translate Android juhlii synttäreitä tässä kuussa, ja juhlia, päivitetty työntyy ulos tarjoaa useita UI parannuksia sekä alfa-version Conversation Mode. En ole koskaan kuullutkaan siitä? Demo sai IFA 2010, mutta mikäli et vielä pimeää, lähinnä antaa kaksi kaiutinta keskustelevat keskenään omilla alkuperäinen kielensä ja app puhuu reaaliaikaista käännöksiä. Juuri nyt se tulee tehdä ainoastaan Englanti ja espanja - ja silloinkin odottaa joitakin hikka kanssa "alueellisten aksentti, taustamelusta tai nopea puhe" - mutta Babel Fish on aloitettava jostakin. Tarvitsetko lisää murteita / kieliä? Ole kärsivällinen, saada työtä Google, tai vielä parempaa, hakeuduttava ansiotyöhön kanssa NIST / DARPA . Video IFA esitys on tauon jälkeen ja alkaa noin 26 minuutin rajan.

Jatkaa lukeneisuus Google Translate Android kääntyy yhden, esittelee kokeellista Keskustelu Mode (video)

Google Translate Android kääntyy yhden, esittelee kokeellista Keskustelu Mode (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 13:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar