onsdag den 12. januar 2011

Virtual putki urkurina on Phantom oman olohuoneen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/virtual-pipe-organist-is-the-phantom-of-his-own-living-room/:
Jos jokin instrumentti on syytä geeked yli, se on putki urut . Aikana sen lähes 2000 vuotta kehitystä, se on kehittynyt alkeellinen Kreikan veden elin on erittäin monimutkainen laite esillä katedraalit ja konserttisalit kaikkialla maailmassa. Ja tämä on ihan hyvä, mutta mitä on aikeissa (tai aikaan) urkuri tehdä, kun hän haluaa harjoittaa vielä ei ole pääsyä Saint-Germain l'Auxerrois Pariisissa? No, hän saattaa mennä eteenpäin ja rakentaa oma - ainakin se, mitä Engadget lukija nimeltä Rob Stefanussen ei. Sydän juttu on Mac Pro käynnissä Hauptwerk Virtual Organ, ja kun ohjelmisto on aika vaikuttava itse, mitä on pyydetty huomiotamme oli barokin MIDI hän rakensi pelata juttu. Mukana neljä koskettimet, Pedalboard, männät ja ilme kenkiä, tämä asia pelaa kuin todella paljon. Eikä kumota ja ääni osastolla, hän heitti kuusi kaiutinta ja subwoofer, reititys erilaisia putkia eri puhujien antaa äänen yhdistelmä ilmassa että aito urut ääni. Wild ei? Miten sinä haluaisit kuulla miten se toimii? Tsekkaa video tauon jälkeen nähdä (ja kuulla) sitä itse.

Jatka käsittelyssä Virtual putki urkurina on Phantom oman olohuoneen

Virtual putki urkurina on Phantom oman olohuoneen perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 19:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar