onsdag den 12. januar 2011

Intel julkisti Connected Store-konsepti, tekee meistä nälkäisiä kenkiä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/intel-announces-connected-store-concept-makes-us-hungry-for-sho/:
Se on ollut alle viikon, koska Intel julkistivat 2. sukupolven Core ja veijarit ovat jo kovasti työtä. Syvälle sydämeen toisen yleissopimuksen - National Retail Federation yleissopimuksen, jos tarkkoja ollaan - Intel julkisti Connected myymälä: futuristinen myymälä vähittäismyyjät haluavat heidän digitaalisten pelien. Varastoida, powered osittain "näkyvästi fiksu" prosessorit, on täynnä vuorovaikutteiset esitykset ja proof-of-käsitteitä, jotka näyttävät jotain Jetsons. Niistä järjestelmät urheilu uuden prosessorin 3D-grafiikkaominaisuudet ovat virtuaalinen hakukone varustettu seinä Adidas lenkkarit - asia pakkauksissa jopa 8000 eri tyylejä - ja Intel Digital Signage kärkikappale, joka ei joidenkin kammottava isoveli tavaraa käyttäen gestural anturit kohdistaa sinulle erikseen. Lisäksi esillä ovat useat beefed-ja interaktiivinen itse check-out kioskien ja point-of-sale järjestelmiä. Intelin jo todella isot aseet kiinnostunut myös Procter & Gamble ja Kraft Foods, mutta haluamme vain tietää kuka tekee tämän seinän kengät todellisuutta. Video Connected Store jälkeen hypätä.

Jatka käsittelyssä Intel julkisti Connected Store-konsepti, tekee meistä nälkäisiä kenkiä

Intel julkisti Connected Store-konsepti, tekee meistä nälkäisiä kenkiä perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 00:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Intel | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar