onsdag den 12. januar 2011

Samsung Voimakkaat 4G näkyy vuotanut docs, touts 21Mbps HSPA + ominaisuudet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/samsung-vibrant-4g-appears-in-leaked-docs-touts-21mbps-hspa-ca/:
Samsung teki sanoa, että se on valmis toimittamaan kaikki yhdysvaltalaisten lentoyhtiöiden kanssa 4G puhelimia , ei pelkästään Verizonin , ja saatamme jo tarkastelemme yksi niistä laitteista ennen meitä. Mainostettu T-Mobile yksinomainen, eloisat 4G näyttää olevan lempeä päivittää nykyisen Elävä luurin, selvinä päivitykset on sisällyttämistä 21Mbps-yhteensopivaa HSPA +-yhteydet - nopeuttaa langattoman laajakaistan ylös T-Mobilen määritelmä 4G nopeudet - ja eteen päin kameraa pariksi Qik video chat-ohjelmisto. Laivalla versio Android on 2,2 ja sisäinen silmälasit tuntuvat yleensä vastaa aiemmin julkaistuista kaima. Puhuminen alkuperäisen Elävä nämä vuotaneet dokumentit osoittavat myös se myi yli miljoona yksikköä sen aikaa Yhdysvalloissa ja on maan myydyin Galaxy S variantti. Hienoa, nyt voi joku ystävällisesti vuotaa sen Samsungin, että Android 2.3 on jo pois?

[Kiitos, Brian]

Samsung Voimakkaat 4G näkyy vuotanut docs, touts 21Mbps HSPA + voimavaroja perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 04:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde TmoNews | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar