mandag den 10. oktober 2011

Miksi HP Pitäisikö myy PC Business tallentaa se

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Wxz-VMu-a60/Why-HP-Should-Sell-Its-PC-Business-To-Save-It:

packetrat kirjoittaa "Hewlett Packard ei voi olla vaarassa kuin yhtiö, mutta sen tulevaisuus on PC liiketoiminta on epävarma, kiitos entinen toimitusjohtaja Leo Apotheker n sotaharjoitukset kääntää HP osaksi IBM. Tämä artikkeli ARS sanoo Meg Whitman pitäisi mennä eteenpäin ja myydä pois PC liike - enimmäkseen siksi, HP: n johto on niin avuton, se olisi todennäköisesti paremmin ilman heitä. Agilent näyttää tekevän kunnossa, koska se oli eriytti vuonna 1999, mutta HP voi olla eriytti sielu prosessissa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Liity Engadget HD Podcast elää Ustream klo 17:30

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/10/join-the-engadget-hd-podcast-live-on-ustream-at-5-30pm/:

Se on maanantai, ja olemme yhä täällä auttamassa, sillä voit kurkistaa tallennuksen Booth kun Engadget HD podcast menee mp3 klo 17:30. Palasimme meidän säännöllistä aikaa, joten kurkistaa live stream, chat ja aiheiden luettelon tauon jälkeen.

Jatkaa lukemista Liity Engadget HD Podcast elää Ustream klo 17:30


Liity Engadget HD Podcast elää Ustream klo 17:30 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 lokakuu 2011 16:58:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Jonathan Koomey vastauksia kysymyksiinne

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c_MrFnJlVv4/Jonathan-Koomey-Answers-Your-Questions:

Pari viikkoa sitten, pyysit kysymyksiä Stanfordin professori Jonathan Koomey mitä on kutsuttu Koomey laki - ajatus siitä, että energiatehokkuuden laskenta kaksinkertaistuu joka 1,5 vuotta. Lue professori Koomey vastauksia kysymyksiisi esiin.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Astronautit Koska Alien Life Hunters?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9l13ROW-Rjo/Astronauts-As-Alien-Life-Hunters:

astroengine kirjoittaa "Siitä lähtien viime NASAn avaruussukkula tehtävä laskeutunut Floridassa 21. heinäkuuta, on ollut vilkas keskustelu artikkeleita ja blogeja kautta Internetiin tulevien ihmisten avaruudessa. Kaikki näyttävät olevan kysyä: mitä järkeä on menojen shedloads käteistä saada ihmiskunnan tilaa, kun robotit voivat tehdä sen halvempaa? No, vielä mitään suurta (ja odottamaton) etukäteen robotiikka, meidän sopeutumiskykyä avaruudessa voi olla meidän suurin voimavara. Viime kädessä metsästää maapallon ulkopuolisesta elämästä ehkä astronautti fyysisesti työntää syvemmälle avaruuteen. " Myös joka haluaa antaa robotit ovat kaikki hauskaa?


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Saksalaiset tutkijat Crack Mifare RFID Encryption

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mmn9K6bk-nQ/German-Researchers-Crack-Mifare-RFID-Encryption:

jfruhlinger kirjoittaa "pitkäikäisen turvallisuus taistelu on seesawed vastaan ​​RFID-kortteja, koska saksalaiset tutkijat paljasti tapa klooni yhdenlaista korttia käytetään tällä hetkellä erilaisiin tarkoituksiin, kauttakulkuliikenteestä hintoja avaamaan ovet NASA tiloissa." Artikkelin mukaan "NXP Semiconductors, joka omistaa Mifare, ojensi hälytys asiakkaille varoitus, että turvallisuus oli murtunut sen MIFARE DESFire (MF3ICD40) älykortin mutta sanomalla, että malli olisi lopetettu vuoden loppuun mennessä ja kannustaa asiakkaita päivittää EV1 version kortti. " Tämä vastaus saattaa kuulostaa tutulta.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Tiedot Samsung Galaxy S III vuotaa: 1.8GHz dual-core suoritin ja 12MP kamera?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/10/details-on-the-samsung-galaxy-s-iii-leak-out-1-8ghz-dual-core-c/:


Olemme yhä odottavat vapauttamista Samsung Galaxy S II T-Mobile tällä viikolla, ja silti se on jo alkanut näyttää eilisen puoli-syöty aamiainen. Tämä johtuu siitä, jotkut sumea yksityiskohdat ovat nyt vuotaa noin sen väistämätön seuraaja, mystinen Galaxy S III. Vuotanut esitys dia edellä havaituista Phandroid, osoittaa puhelin, joka on pakkaus 1.8GHz dual-core Exynos 4212 CPU 2 Gt muistia ja 12 megapikselin selkä menosuuntaan kamera. Niin, ja 4,6 tuuman Super AMOLED Plus HD-näyttö ei ole liian nuhjuinen myöskään. Jos tämä päätyy totta, olemme hieman hämmentynyt sisällyttäminen neljä painiketta pohjassa - poikkeamista kaksi ensimmäistä Galaxy S laitteet - ja miksi dia viittaa alkuperäiseen Galaxy S kuin käynnissä Exynos prosessori, eikä Hummingbird. Väri meille varjossa skeptikko, koska emme vielä muutaman kuukauden pois CES ja MWC, mutta se ei ole koskaan liian aikaista aloittaa kiihtyä yli tuleva laite, eikö?

Tiedot Samsung Galaxy S III vuotaa: 1.8GHz dual-core suoritin ja 12MP kamera? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 lokakuu 2011 14:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink AndroidCommunity | lähde Phandroid | Lähetä | Kommentit

Iso-Britannia 4G-verkko huutokauppa viivästyy, spektri sell-off työnnetään takaisin vuoden 2012 loppuun

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/10/uk-4g-network-auction-delayed-spectrum-sell-off-pushed-back-to/:


Huimaa maailma 4G nopeudet vielä kaukainen mahdollisuus on brittejä, joilla telesääntelyviranomaista Ofcom päättää viivyttää huutokauppaa seuraavan sukupolven matkaviestinnän taajuuksia. Oli haluavat myydä pois kaksi voimakkaita bändejä langattoman verkon tämän vuoden loppuun mennessä, mutta ne suunnitelmat on jäädytetty noin oikeudellisia töniminen ja Desk-paukutti Iso-Britanniasta harjoittajien, joilla British vastaa FCC sanoi, että se sai useita "merkittäviä ja esittänyt painokkaasti vastauksia." Myydä pois kytkeytymisen viiveen ei ehkä vaikuta käynnistää päivämääriä 4G (jo testattu maaseudulla Yhdistyneessä kuningaskunnassa), koska bändit jaossa ei siltikään vuoteen 2013 asti. Mutta lopulta kaikki tämän to-ING edestakaisin-ING testaa jopa britit "tyyni kärsivällisyyttä.


Iso-Britannia 4G-verkko huutokauppa viivästyy, spektri sell-off työnnetään takaisin vuoden 2012 loppuun alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 lokakuu 2011 14:48:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink BBC | | Lähetä | Kommentit

Thunderbolt vs. SuperSpeed ​​USB

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sZ_q2PXMybI/Thunderbolt-vs-SuperSpeed-USB:

Lucas123 kirjoittaa "Kun se tulee suorituskykyä, voimaa ja kokoa, ulkoisten I / O yhdistetty Thunderbolt kätevästi lyöntiä SuperSpeed ​​USB, mutta yksi kriittinen kategoria - ubiquity - se on lähes mahdotonta ylämäkeen taistelun. Thunderbolt on suurin 10Gbps signalointi verokantaa SuperSpeed USB: n 6Gbps ja se tarjoaa yli kaksi kertaa valta laitteita. Tähän mennessä Apple on ainoana järjestelmien valmistaja antaa Thunderbolt, ja se on tehnyt niin kuin lisälaitteen yhteyden porttiin, pitää SuperSpeed ​​USB sen tietokoneisiin. Mitään muita järjestelmiä valmistaja on sitoutunut Thunderbolt. Sen sijaan SuperSpeed ​​USB on asennettu 10 miljardia kappaletta laitteisto, jossa numerot kasvavat edelleen. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kysy Slashdot: Mitä mieltä olette Wall Street Protestit?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TtTFgHdu1Ak/Ask-Slashdot-How-Do-You-View-the-Wall-Street-Protests:

__roo kirjoittaa "New York Times kertoo, että Hallita Wall Streetin liike on inspiroinut satoja Facebook sivuja, Twitter virkaa, ja Meetup tapahtumia, ja että" blogikirjoitusta ja valokuvia eri puolilta maata ovat popping on WeArethe99Percent blogi Tumblr alkaen ihmisiä, jotka näkevät itsensä uhreina ei vain notko talouden lisäksi myös taloudellista epäoikeudenmukaisuutta. " Mitä Slashdotters ajattelevat? Haluatko liittyä 99% tarinoita? Tekevätkö he sinulle vihainen - joko järjestelmä, tai protestoijia? Jos se oli mielenosoittajia, on se järkevää tai vain-maailma vaikutusta? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sony PS3 Wireless Stereo Headset tarkastelu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/10/sony-ps3-wireless-stereo-headset-review/:


Ai hei, Sony, kivaa teistä bileisiin! Konsoli Gaming Headset puolue, joka on (no, Bluetooth kuulokkeita ei lasketa). Yli vuosi sitten yhtiö oli meille kaivanneet PS3 suuntautunut kuulokkeet jälkeen kerroit menettää duo Ultimate Aseet päähineet PC-pelaajille. Sitten toukokuussa toivoa loisti meille kun sen PS3 Wireless Stereo Headset julistettiin DualShock heiluttavan pelaajille - ja hinnoitellaan vaatimaton 100 dollaria.



Ei ole epäilystäkään, että tämä pelikenttä on ollut peittyä kylläisyyttä lompakkoon houkuttelevaa valinnat (Etsimme sinua MADCATZ , Turtle Beach ja Astro ), mutta Sonyn virallinen pakki on muutamia kikkoja hihassaan mahdolliselle kotiin ajaa. Huolimatta monikerin, se pystyy virtuaalinen 7.1 surround-äänen ja näyttää töiden tilan kerrotaan vain käytettäessä PS3. Vietimme muutaman fragging-tuntia PSN kuulla kuinka hyvin voisimme pin-pisteen vihollisiamme äänellä pitää tappaa raitoja tulossa. Huomaat vastauksen lyömällä että "lue lisää"-linkkiä alla.

Jatka lukemista Sony PS3 Wireless Stereo Headset tarkastelu


Sony PS3 Wireless Stereo Headset tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 lokakuu 2011 14:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | |

Google + menettää 60% aktiivisia käyttäjiä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4v7OyDVtSoM/Google-Loses-60-of-Active-Users:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä tech4 kirjoittaa "Vaikka käyttäjien uteliaisuus ympärillä Google +, se tuntuu kaikkein Google + käyttäjät vain halusi nähdä alustan ennen paluutaan Facebook." Google on menettänyt yli 60 prosenttia sen aktiivista käyttäjää sen sosiaalinen verkosto Google + mukaan järjestön raportti Chitika Insights, herättää kysymyksiä siitä, miten hyvin se tekee vastaan ​​kilpailijansa, Facebook. huolimatta selkeä intressi vaihtoehto Facebook, se ei näy, että ihmiset liittymällä oleskelevat ympäri ja aktiivisesti verkkosivuja. Googlen Ongelma ei ole saada käyttäjiä ensiksi näyttää, vaan pitää niitä, kun ne ovat saapuneet. Tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että monet käyttäjät ovat vain uteliaita Google +, mutta palaa kokeiltu muoto Facebook kun kiilto haalistuu. ongelma on, että Facebook ei aio levätä laakereillaan, kun Google yrittää saada etu. Jo nyt on lisätty ominaisuuksia innoittamana Google +, etenkin avoimuuden parantamisessa sen tietosuoja-asetuksia. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kasvaminen Geek: Ben Heck

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/10/growing-up-geek-ben-heck/:

Tervetuloa Growing Up Geek , jatkuva toiminto, jossa me katsomaan takaisin meidän nuoriso ja kertoa tarinoita kasvamassa nörtit, että olemme. Tänään olemme Hacker Extraordinaire (ja joukko hänen oma show ), Benjamin J. Heckendorn !




Koska lapsi kasvaa vuonna Richland Center, WI, joskus oli ylimääräistä luovia löytämään asioita miehittää aikani, ja minun luovuus luonnollisesti gravitated kohti kaiken teknologian. Soldering, erector asettaa ja Deconstructing lelua episentrumi nuoren elämäni. Kun asiat toisistaan ​​selvittää, miten he työskentelivät oli pohjimmiltaan siirtymäriitti minulle tulossa geeky mies olen tänään.



Sain esimakua ohjelmoinnin peruskoulun joukolle edes-niin vanha Apple II: n, mutta olen todella saanut siihen tukku, kun 11-vuotiaana, sain ensimmäisen tietokoneen - Atari 800. Vaikka yhä antiikin ajaksi, tein paljon ohjelmointia sitä ja oppinut paljon perustekijät, jotka ovat hyödyllisiä tähän päivään.

Jatka lukemista Kasvaminen Geek: Ben Heck


Kasvaminen Geek: Ben Heck perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 lokakuu 2011 13:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Data Crunching suorituskykyään Barack Obama

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qKVNq4a8o7c/The-Data-Crunching-Prowess-of-Barack-Obama:

Hugh Pickens kirjoittaa "Miika Sifry, co-perustaja Personal Democracy Forum, kirjoittaa, että Barack Obama voidaan kamppailee gallupit ja jopa menettää kannatusta hänen ydin vahvistimet, mutta kun se tulee moderni mekaniikka tunnistaa, yhdistävät ja mobilisoimalla äänestäjät sekä integroimisessa äänestäjien tietoja monimutkaisten sisäistä toimintaa kansallisen kampanjan, Obaman tietojen analysointi joukkue on huimasti republikaanien pakkaus. Alone tärkeimpiä ehdokkaat presidentiksi, Obama kampanja ei ole ainoastaan ​​Facebook sivu 23000000 "tykkää" (noin 10 kertaa yhteensä kaikki republikaanit käynnissä), se on Facebook App on scooping jopa kaikenlaisia ​​mehukas faktoja hänen kannattajansa ja sisällä Obama toimintaa, tämän henkilöstön jäsenet käyttävät tehokkaita sosiaalisen verkostoitumisen työkalu nimeltään NationalField, joka antaa kaikille mahdollisuuden kertoa, mitä he työskentelevät. "pyhä Graal tilastoai tietojen yhdenmukaistamista, tai Master Data Management," sanoo Alex Lundry, republikaanien tiedonlouhinnasta asiantuntija TargetPoint Consulting. "To on poliittinen puhua rahoittaa ja rahoittaa puhu kenttään ja tietoja virtaa edestakaisin ja tiedottaminen toimia toistensa - Kuulostaa helpolta, mutta se on uskomattoman vaikea toteuttaa. " Sifry kirjoittaa, että jos 2012 vaaleissa tulee alas taistelun tuumaa, jossa muutaman prosenttiyksikön muutos äänestysprosentti muutamia keskeisiä valtioilla, jotka kaikki ero, saatamme tulla näkemään Obaman investointeja ennakoiva modelers ja tiedot tiedemiehet kuin avain voitto. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.