mandag den 10. oktober 2011

Iso-Britannia 4G-verkko huutokauppa viivästyy, spektri sell-off työnnetään takaisin vuoden 2012 loppuun

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/10/uk-4g-network-auction-delayed-spectrum-sell-off-pushed-back-to/:


Huimaa maailma 4G nopeudet vielä kaukainen mahdollisuus on brittejä, joilla telesääntelyviranomaista Ofcom päättää viivyttää huutokauppaa seuraavan sukupolven matkaviestinnän taajuuksia. Oli haluavat myydä pois kaksi voimakkaita bändejä langattoman verkon tämän vuoden loppuun mennessä, mutta ne suunnitelmat on jäädytetty noin oikeudellisia töniminen ja Desk-paukutti Iso-Britanniasta harjoittajien, joilla British vastaa FCC sanoi, että se sai useita "merkittäviä ja esittänyt painokkaasti vastauksia." Myydä pois kytkeytymisen viiveen ei ehkä vaikuta käynnistää päivämääriä 4G (jo testattu maaseudulla Yhdistyneessä kuningaskunnassa), koska bändit jaossa ei siltikään vuoteen 2013 asti. Mutta lopulta kaikki tämän to-ING edestakaisin-ING testaa jopa britit "tyyni kärsivällisyyttä.


Iso-Britannia 4G-verkko huutokauppa viivästyy, spektri sell-off työnnetään takaisin vuoden 2012 loppuun alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 lokakuu 2011 14:48:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink BBC | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar