mandag den 10. oktober 2011

Maailman tyytyväinen Oneiric Ocelot: Ubuntu 11.10 lanseerattu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8ZIIWHpup7U/:

ubuntulogo

Ubuntu Linux-jakelu on kulkenut pitkän tien, koska se ensimmäinen julkaisu vuonna 2004. Se oli aluksi kauniisti pakattu Linux Desktop, rakennettu määritettyjen paketteja kasvatettu lähes kolmekymmentätuhatta paketteja saatavilla Debian-jakeluun. Säännöllinen kuuden kuukauden Tiedotteet varmistetaan, että Ubuntu olisi aina lähellä kärjessä Linuxin ja vapaiden ohjelmien kehittämiselle. Joka neljäs julkaisu on pitkäaikaista tukea tarjoamalla, joka saa turvallisuutta ja tukea päivitykset kolme vuotta. Vuonna Viimeisten seitsemän vuoden Canonical, ensisijainen kaupallinen sponsori Ubuntu, on lisännyt palvelimen version Ubuntu, rakennettu UbuntuOne , cross-platform pilvi varastointi ratkaisu, ja suuria harppauksia cloud computing .


Hewlett Packard on hiljattain ilmoittanut , että he ovat valittu Ubuntu valtaan HP Public Cloud, ja Intian korkein oikeus on hiljattain siirtynyt Ubuntu Red Hat Enterprise Linux, mutta leipää ja voita Ubuntu kehitys pysyy heidän työpöytäkokemuksen. Versio 11.10, koodinimeltään Oneiric Ocelot ja virallisesti saatavilla torstaina 13. lokakuuta on viimeisin versio Canonicalin ja pakkauksissa useita mielenkiintoisia toistojen työnsä.


Oneiric Ocelot tuo Ubuntu Software Center eteenpäin kuin ensimmäisen luokan kansalaisen Ubuntu maailmassa. Ulkoasua Software Center on päivitetty, jotta se sopusoinnussa kokonaistavoitteen Ubuntu esteettinen. Myös päivitetään on numero ja erilaisia ​​sovelluksia, kuten kaupallisia sovelluksia.


Canonical on työskennellyt kovasti tehdä kustantamot tietoinen Software Center, ja he houkuttelivat muutamia kivoja otsikoita. He työskentelevät rakentaa vieläkin vaikuttava valikoima nimikkeitä, ja tehdä se mahdollisimman helpoksi käyttäjä löytää Apps he haluavat.


Samalla Canonical on soitimella sovelluskehittäjät kautta developer.ubuntu.com portaali, joka selittää miten rakentaa ja esittää hakemus Software Center. Canonical raportit 5x parempi sovellus kannanotot kolmen viikon kehittäjä portaali julkistettiin. Mukaan Gerry Carr, viestintäjohtajana Canonical, he nyt hyväksymässä vähintään yksi sovellus päivässä.


Motiivi Developer Platform, ja päivitetty Software Center, on parantaa laatua sovellusten käyttäjien saatavilla. Mukana on myös työtä ansaita rahaa apps eduksi kehittäjille kautta Ubuntu Pay . Se jää nähtäväksi, kuinka valmiita Linuxin käyttäjät maksaa Apps, koska pitkä historia "vapaa kuin oluen" ohjelmisto. Vaikka vain yksi datapiste, mielestäni Humble Bundle tarjoaa arvokkaita oivalluksia, ja olin lyödä vetoa, että siellä on rahaa tehdään Software Center: keskimääräinen hinta viettämä Linux käyttäjien Humble Bundle tarjoukset aina suurempi kuin Windows tai Mac-käyttäjät. Nykyinen Humble Bundle näkee Linuxin käyttäjät maksaa kaksi kertaa niin paljon kuin keskimäärin Windows-käyttäjä.


Viimeinen julkaisee Ubuntu, versio 11.04, suositeltu lisäämällä Unity , joka oli yritys elvyttää Desktop Linux nykyaikaisen laitteiston samalla kehitystä elämyksiä varten kosketukseen perustuvan rajapintoja. Se oli tavannut joitakin vihamielisyys, koska sen huomattavasti muuttuvat työpöydältä paradigmoja, joihin monet käyttäjät ovat tottuneet. Ubuntu 11,10 ominaisuuksia joitakin tarkennuksia yleinen kokemus, mutta se on selvää, että


Ingen kommentarer:

Send en kommentar