mandag den 10. oktober 2011

Tiedot Samsung Galaxy S III vuotaa: 1.8GHz dual-core suoritin ja 12MP kamera?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/10/details-on-the-samsung-galaxy-s-iii-leak-out-1-8ghz-dual-core-c/:


Olemme yhä odottavat vapauttamista Samsung Galaxy S II T-Mobile tällä viikolla, ja silti se on jo alkanut näyttää eilisen puoli-syöty aamiainen. Tämä johtuu siitä, jotkut sumea yksityiskohdat ovat nyt vuotaa noin sen väistämätön seuraaja, mystinen Galaxy S III. Vuotanut esitys dia edellä havaituista Phandroid, osoittaa puhelin, joka on pakkaus 1.8GHz dual-core Exynos 4212 CPU 2 Gt muistia ja 12 megapikselin selkä menosuuntaan kamera. Niin, ja 4,6 tuuman Super AMOLED Plus HD-näyttö ei ole liian nuhjuinen myöskään. Jos tämä päätyy totta, olemme hieman hämmentynyt sisällyttäminen neljä painiketta pohjassa - poikkeamista kaksi ensimmäistä Galaxy S laitteet - ja miksi dia viittaa alkuperäiseen Galaxy S kuin käynnissä Exynos prosessori, eikä Hummingbird. Väri meille varjossa skeptikko, koska emme vielä muutaman kuukauden pois CES ja MWC, mutta se ei ole koskaan liian aikaista aloittaa kiihtyä yli tuleva laite, eikö?

Tiedot Samsung Galaxy S III vuotaa: 1.8GHz dual-core suoritin ja 12MP kamera? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 lokakuu 2011 14:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink AndroidCommunity | lähde Phandroid | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar