mandag den 10. oktober 2011

T-Mobile julkisti Galaxy tab 10,1 ja ponnahduslautana, yhdistää 4G puhua HSPA + kävely

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/10/t-mobile-unveils-galaxy-tab-10-1-and-springboard-combines-4g-ta/:


Toki huhut ja scuttlebutt liimataan on, että T-Mobile saattaa nähdä pari liuskeista lasku joskus tänä vuonna, mutta rakastaa meitä jonkin verran vahvistusta. Magenta verkko juuri ilmoittanut, että T-Mobile ponnahduslaudalla Google ja Samsung Galaxy tab 10,1 pohjamaalataan käynnistää vain pian niin voit pistää joitakin HSPA + loma cheer teidän sukulaisten ylimitoitettu sukat. Springboard näyttää hyvin paljon kuin pukeutunut MediaPad odotimme, täynnä 1.2GHz dual-core prosessori, 5 megapikselin menosuuntaan 720p kamera ja SD-korttipaikka jopa 32 Gt laajennettava muisti - puhumattakaan 7 - tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö ja 1,3 megapikselin kamera etukäteen. Galaxy tab 10,1 on sama Samsung liuskekivi jo tiedämme ja rakkautta, mutta pukeutunut T-Mobilen ei-aivan-4G HSPA + tyyliin. Itse asiassa molemmat tablets Sport HSPA + yhteensopivuus ja ajaa Android 3.2. Ei ole mitään virallista sanaa hinnan vielä (vaikka että MediaPad oli huhutaan hover noin $ 200 sopimusta), mutta lehdistötiedote lupaukset nämä laatat putoaa joskus ennen lomakautta. Voi, että PR? Paina vain "lue lisää" painiketta.

Jatka lukemista T-Mobile julkisti Galaxy tab 10,1 ja ponnahduslautana, yhdistää 4G puhua HSPA + kävely


T-Mobile julkisti Galaxy tab 10,1 ja ponnahduslautana, yhdistää 4G puhua HSPA + kävellä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 lokakuu 2011 02:20:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar