lørdag den 11. december 2010

Pieni Fujitsu Device sadot sekä aurinko-ja lämpöenergian

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cS8qIgVaPg4/story01.htm:
destinyland kirjoittaa "Fujitsu on rakennettu laite, joka voi samanaikaisesti tuottaa sähköä joko valon tai lämmön. He alentaa tuotantokustannuksia käyttämällä samaan halpaan orgaanisen kasvualustan sekä jalostusprosesseja, mutta myös kaksinkertaistaa potentiaalinen määrä energiaa, jota voidaan kerätä. "Aiemmin kaksi korjuu voidaan tehdä vain yhdistämällä kaksi eri laitteet," Artikkelissa todetaan - ja laitteen aurinko muunnin voi myös vetää energiaa sisävalaistuksessa sekä suoraa auringonvaloa. Fujitsu ennustaa laite on erityisen hyödyllinen virtaa lääketieteen anturit, koska joustava alusta voidaan sisällyttää valvoo mukaisten muodon ihmisen elimistöön. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Engadget Podcast 221 - 12.11.2010

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/11/engadget-podcast-221-12-11-2010/:
Google. Google, Google, Google, Google, Google! Joten pikkuvanha ja hankala Tween. Tuli jopa Engadget Podcast Bingo-sivuston tai IOS app ja hypätä aloita viikonlopun kuuma teknologian injektio täynnä yhtiö, joka tekee paljon muutakin kuin etsiä, näinä päivinä, jos tiedät mitä tarkoitan.

Isännät: Joshua Topolsky, Paul Miller, nilay Patel
Tuottaja: Trent Wolbe
Musiikki: Paranoid Android

00:00:55 - Nexus S tarkastelu
00:08:00 - Googlen Nexus S virkamies, tulevat 16 joulukuu Yhdysvaltain, 20.-UK (päivitetty: 199 dollaria sopimukseen, 529 dollaria auki)
00:17:07 - Googlen iso viikko: Nexus S, Honeycomb tabletteja, Chrome OS tietokoneet ja kirjoja käynnisty
00:22:00 - Google heittää pois NFC varustetut paikat liike sarjat, lihaksia on sijaintiin perustuva alue Portland
00:27:07 - LG keksii kuvitellun 1GHz prosessori vaatimus sanoa Optimus Yksi ei saa Gingerbread
00:27:15 - LG vetää takaisin, "arvioi" päivittää Optimus sarjan Maustekakut kun silmälasit ja lähdekoodi ovat julkisia
00:27:45 - LG sitoutuu päivitystä Optimus niitä, piparkakut, vihainen laumoittain tyyntyvät
00:31:00 - Android 2.3 SDK paljasti, piparkakku parannuksia huusi
00:31:30 - Android Honeycomb tulossa "ensi vuonna" lisää tabletti tukea
00:32:30 - Googlen Andy Rubin elää D: Dive Into Mobile
00:47:50 - Live Googlen Chrome tapahtuma!
00:48:50 - Google Chrome OS saa yksityiskohtaisia ensimmäinen kannettavat Acer ja Samsung tulevat vuoden 2011 puolivälissä
00:49:10 - Google julkistaa Cr-48, ensimmäinen Chrome OS kannettava
00:49:20 - Google Cr-48 Chrome kannettava esikatselu (päivitetty: perusteellinen näyttökertojen!)
00:49:30 - Google demoja Chrome verkkokauppa, liikkuvan myöhemmin tänään USA (päivitetty: elävät nyt)
00:52:00 - Flash huonosti Google-Cr-48? Adoben käsittelemään sitä
00:55:55 - Google kumppaneiden kanssa Verizon ilmaiseksi 3G lisä jokaisen Chrome OS netbook
01:03:50 - Chrome verkkokauppa, HTML5 ja iPad: symbioosi on parhaimmillaan
01:16:50 - Mike Lazaridis elää D: Dive Into Mobile (jossa playbook!)
01:18:00 - RIM: n Mike Lazaridis: QNX tulossa BlackBerry-puhelimet, kun dual-core prosessorit ovat valmiina
01:26:26 - Engadget Show palaa ensi perjantai 17 joulukuu, televisioihin robotit,

FBI antaa "Cloud ensimmäisen IT Policy

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0T8xMaUOdTs/story01.htm:
theodp kirjoittaa "Valkoinen talo torstai julkisti suunnitelmansa uudistaa IT vakiinnuttamalla liittohallituksen datakeskuksia ja sovelluksia, ja hyväksymällä ns pilvi ensin" politiikkaa. paljastettiin liittovaltion CIO Vivek Kundra, 25-kohtaisesta suunnitelmasta (PDF) vaatii leikkaus 800 + datakeskuksia vuoteen 2015, samoin kuin siirtyminen työ cloud computing järjestelmiin. Uusi "Cloud ensimmäisen politiikka viittaa kykyyn Animoto.com mittakaavassa vs. hallituksen lyhytikäinen Cars.gov (Cash for Clunkers), Vaikka Google Trends esittää tämä voi olla jokseenkin omena-to-appelsiinit vertailua varten perustella kansallisen IT-strategia. Niin kauan kuin me puhumme pilviä, tag cloud 25 kohdan ohjelman korostaa, että FBI luottavat enemmän IT Ohjelma ja sopimusten hallinta sijaan Computer Science taikuus antaa "tuottavuuden parantamista että yksityinen teollisuus on ymmärretty siitä." Ei buzzkill, mutta ne teistä viettää CS Education Week ehkä kannattaa harkita MBA jos haluat liittovaltion IT-uran. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Intervalli's Patent Suit Against the World Hylkääminen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/foJfTfZdIUQ/story01.htm:
randall77 kirjoittaa ja päivittää tarinan keskustelimme elokuussa noin patentinloukkaus puku arkistoi Väli Licensing yritys hoitaa Microsoftin perustaja Paul Allen, vastaan monissa suurissa teknologian yrityksiin nähden epämääräinen ja laajasti määritellyn liiketoiminnan menetelmiä. Tämä patentti puku on nyt hylätty. Lainaten Groklaw: "Tuomioistuin yhtyi Googlen ym. että se" ei ole riittävästi tosiseikkoja yksityiskohtaisesti täyttämään sanelee Twombly ja Iqbal ja myös "ei tarjoa riittäviä tosiseikkoja yksityiskohtaisesti ehdotti Form 18." Tuomioistuin ei hyväksy Allenin Väli Licensing että nämä kaksi asiaa eivät koske patentin valituksia, mutta se ei edes tarvitse mennä sinne: "Yhteisöjen tuomioistuin ei ole katsonut tarpeelliseksi selvittää Form 18 ei ole enää riittävä alle Twombly ja Iqbal koska kantajan kantelu täytä joko korkeimman oikeuden tulkinnan työjärjestyksen 8 tai muoto 18. " Siirry Google. Se oli heidän argumentti heidän aloitteestaan erottaa yhdessä AOL: n. Google sanoi kantelu oli liian epämääräinen täyttää standardin mukaiset Ashcroft v. Iqbal, 129 S. Ct. 1937 (2009) ja Bell Atl. Corp. vastaan . Twombly, 550 US 544 (2007). Sitten kun Interval Licensing esille alemman patentin muodossa standardin se ajatus olisi sovellettava sen sijaan AOL hyppäsi sanoi kantelu oli liian epämääräinen mukaan jopa, että standardi, ja tuomioistuin sovittu.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Merivoimien prototyyppi rautatie aseen ammus osuu mach 7 klo 33 megajoulea, sydämemme ohita voittamaan (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/11/navys-prototype-rail-gun-projectile-hits-mach-7-at-33-megajoule/:
http://www.engadget.com/2010/12/11/navys-prototype-rail-gun-projectile-hits-mach-7-at-33-megajoule/
Rail aseet tärkeä osa lähes jokaista mielikuvituksellinen taistelu tulevaisuudesta, onko se jättiläinen robotit taistelevat valvonnan Inner Sphere tai viimeinen jäsen Noble Team taistelemaan liiton hyökkäystä niin kauan kuin mahdollista. He tavaraa geeky unia, ja kiitos Yhdysvaltain merivoimien he lähempänä käyttöönottoa kuin koskaan. Kolme vuotta sitten meritse voima hallinnoi 8 megajoule räjähdys , nyt tutkijat ovat yli kolminkertaistuneet, että: 33 megajoulea kiihtyy ammuksen magneeteilla. Tämä valta tarkoittaa nopeus Mach 7 ja etana ja nykyisen valikoiman 100 mailia, mutta toivo on vähintään kaksinkertainen, että kun nämä asiat alkavat löytää itsensä kiinnitetty kansien taistelulaiva vuonna 2025. Tuolloin he vähentävät tarvetta huoneet täynnä jauhetta maksujen ja siitä aiheutuvia vaaroja, jotka tulevat yhdessä kranaattien, mutta sen sijaan täytyy tehdä niin, mitä näyttää olevan varasto täynnä kondensaattoreita. Ei video asia jäljempänä kanteen, ja saat katua jos unohdat sen.

[Kiitos, Jacob L.]

Jatka käsittelyssä Merivoimien prototyyppi rautatie aseen ammus osuu mach 7 klo 33 megajoulea, sydämemme ohita voittamaan (video)

Merivoimien prototyyppi rautatie aseen ammus osuu mach 7 klo 33 megajoulea, sydämemme ohita voittamaan (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 joulukuu 2010 15:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Fox News | Lähetä | Kommentit

Takaisinsironnan röntgenlaitteet helppo huijata

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rNWQa4D7UA0/story01.htm:
Pinckney kirjoittaa "paperille Leon Kaufman ja Joseph W. Carlson Journal of Transportation Security väittää, että x-ray takaisinsironnan koneet eivät ole kovin tehokkaita (PDF), vaikka niiden tarkoitus rooli. Vaikka huolimattomasti sijoitettu salakuljetuksen havaitaan, koneet eivät Räikeä kuolleen pisteitä ja on vaikea erottaa räjähteitä ihmisen kudosta. Kuten he kirjoittavat "On hyvin todennäköistä, että suuri (15-20 cm), epäsäännöllisen muotoinen, cm paksu pannukakku [of PETN räjähtävän] kanssa viistetty reuna , teipata vatsan, olisi näkymätön tätä tekniikkaa. ... On myös helppo nähdä, että esine, kuten lanka-tai boxcutter terä, teipataan puolelle kehoa, tai jopa pieni ase samassa sijainti, on näkymätön. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Kin Studio sulkeminen 31. tammikuuta Verizon tarjoaa ilmaisen puhelimet vaikuttavat asiakkaiden

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/11/kin-studio-closing-january-31st-verizon-offers-free-phones-to-a/:
Vaikka viimeinen naula Microsoft Kin arkku on vielä hyödyntänyt paikalleen, ohjelmisto, joka teki pari huonoenteinen puhelimia kumma pakottava pian saada lähtöpassit. Tule 31. tammikuuta Kin Studio enää ole tosiasiallisesti steriloitu olemassa Kin puhelimet poistamalla ne pilvi. He silti soittaa, lähettää tekstiviestejä, sähköpostia, surffailla netissä ja jopa musiikin kautta Zune Pass, mutta heidän entinen elää homescreens tulee eloton, riisuttu sosiaalisen verkostoitumisen toiminnallisuuden - ja todella pysyvät kiinni heidän hyvin viime tilannetiedotus, aivan kuten rikki kellon. Heidän online arkisto kuvia, videoita ja yhteystiedot lakkaavat, mutta voit varmuuskopioida ne tietokoneelle, jos toimii nyt. Onneksi Verizon näyttäisi ymmärtää, etteivät kaikki Kin asiakkaat ovat tyytyväisiä zombiephone, ja on ottanut voimakas toimenpide auttaa heitä ulos - kautta 31 maaliskuu 2011, Kin omistajat voivat käydä kauppaa sen vapaan 3G-puhelin heidän valitsemansa . Miten tällaista. Etsi koko Verizon FAQ siirtymisestä meidän kattavammin linkkejä, kun surra surkeaa laitteen.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Jatka käsittelyssä Kin Studio sulkeminen 31. tammikuuta Verizon tarjoaa ilmaisen puhelimet vaikuttavat asiakkaiden

Kin Studio sulkeminen 31. tammikuuta Verizon tarjoaa ilmaisen puhelimet vaikuttavat asiakkaiden perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 joulukuu 2010 13:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde WPCentral | Lähetä | Kommentit

Venezuelan Kiinteistölaitos Pyrkii Internet Content Bill

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qjiZ0Ml_0ek/story01.htm:
Ah, mikään ei ole enemmän pelkuri! kirjoittaa "Useat paikalliset ja kansainväliset uutislähteet kertoa, että ylivoimaisesti pro-Chávezin Venezuelan kansalliskokous harkitsee uudistuksen sosiaalisen vastuunsa lakia myös Internetin sisältöä. lisäksi määräyksiä aikuisviihteen ja pakollinen tuuletuksen hallituksen viestit, nykyinen lakiehdotus sisältää laajan kieltoja vastaan "horjuttaa" ja "huolestuttavia" sisältöä. Yleiskokous on myös ehdotuksen yhtenäisen kansallisen Internet-yhteysosoitteen, "jotta käsittely lähtevän ja saapuvan liikenteen Venezuelassa."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos

Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.

Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.

Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb

Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.

Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.

Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.

Apple, Google Diss DoD Yli Mobile Security

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KlfpTJ6P-zo/story01.htm:
Julie188 kirjoittaa "Defense Information Systems Agency (DISA) on jo pitkään tukenut käyttää BlackBerry älypuhelinten sotilaiden. Se on rakennettu järjestelmä nimeltä Go Mobile takaaminen viestintä, koulutus ja yhteistyö sovelluksia liikkuvia sotilaita. DISA päätti äskettäin lisätä Android ja iPhone luettelo hyväksytyistä laitteista suuren kysynnän vuoksi käyttäjiltä. Valitettavasti tämä valinta on tullut jättiläinen kipu kylkeen. Miksi? Koska sekä Apple ja Google kieltäytyä DISA pääsyn turvallisuus API. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Näyttää siltä, että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.

Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.

Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.

V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.

Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.

Lisää | Viewsonic