lørdag den 11. december 2010

Miten haluaisit muuttaa toisen sukupolven Apple TV?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/10/how-would-you-change-the-second-generation-apple-tv/:
Kukaan ei sanonut, että harrastukset oli helppo heittää pois, ja se on melko selvää, että Apple TV pitää vielä rakas pala Cupertino sydäntä. Itse asiassa olimme sitä mieltä, että laatikko streaming kyvyt nyt sitoa osaksi Applen yleinen tehtävä enemmän kuin koskaan ennen, ja IOS 4.2.1 varten iPad (ja mukana käyttöönotto airplay ), se tuntuu vähemmän kuin jälkikäteen ja enemmän kuin keskipiste. Se sanoi, emme utelias tietämään, jos varhaisessa vaiheessa tyytyväisiä niiden 99 dollaria kohtaan. Oletko löytänyt sen toimimaan mainosteta? Vielä savuava näinä tuotantoa ja / tai väri kysymyksiä ? Jos annettiin avaimet suunnittelu valtakunta, miten otat Apple TV: täydellinen media serpentiini? Oja iTunes integraatio? Tarjoa saada enemmän sisältöä portaalit? Paint on vaaleanpunainen ja linja sen ledit? Se vain maksaa 0,02 dollaria pelata, ja tallettaa slot n alapuolella.

Miten haluaisit muuttaa toisen sukupolven Apple TV? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 joulukuu 2010 22:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar