lørdag den 11. december 2010

Shogun Bros Chameleon X-1 hiiri flaunts sen piilossa peliohjain

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/10/shogun-bros-chameleon-x-1-mouse-flaunts-its-hidden-gamepad/:
Ei, silmäsi eivät pettää sinua - ei yksi hieman. Etsit tietokoneen peliohjain rakennettu pohjaan hiiri, ja ei ikävä yksi sellainen. Sitä kutsutaan Shogun Bros Chameleon X-1, ja jos vain rakastui, olemme valitettavasti ei ole ehdotettu hinta, toimituspäivän tai tapa ostaa sitä vielä. Mitä me tiedämme on luvattu silmälasit, jotka sisältävät 5-portainen säädettävä 1600dpi optisen sensorin kanssa 125Hz äänestyspaikkojen määrä - joka kieltämättä kuulostaa viime gen - joka yhdistää Windows-PC yli USB-sovitin urheilun 2,4 GHz langatonta. Ei 14-painikkeet pohjaan, 7 päällä, ja yhtiön tukisivulle ehdottaa laite on force feedback samoin. Emme ole kovin nouseva "sophisticed Norja Nordic chip" ohjain ilmeisesti on, mutta kun otetaan huomioon kolme erittäin näyttäviä kuvia laitteen galleriaamme alla, emme aio kirjoittaa pois ihan vielä.

Shogun Bros Chameleon X-1 hiiri flaunts sen piilossa peliohjain perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 joulukuu 2010 21:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Shogun Bros | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar