lørdag den 11. december 2010

Android Market päivitys tehostaa sisältöön, ydinaseita välilehdet, purkaa 24 tunnin palauttamispolitiikkaa rauhoitella devs

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/11/android-market-update-streamlines-content-nukes-tabs-dismantle/:
Päivitykset on tulossa nopea ja kiihkeä Googlen Android Market pari viikkoa nyt, mutta tämä on suurin muutos vielä - että ruosteinen tab-pohjainen käyttöliittymä on pois, korvataan pyörivä karuselli ladattavaa sisältöä, ja yksi vieritys-osio info jokainen sovellus. Mitä enemmän, näyttää siltä, että Mountain View on kuullut huutoja peliyhtiöt erityisesti, koska se sai pari aivan erityisen Muutokset koskevat lähinnä suunnattu heille - koko korkki yksittäiset sovellukset on upped 50 Mt, ja Android Market kuuluisa 24 tunnin paluuta politiikkaan ei enää ole. Sinulla on vielä 15 minuuttia aikaa päättää, haluatko ohjelmiston osa tai mieluummin tukea, ehkä tarpeeksi kauan, jotta se testata, mutta ei ole enää tarpeeksi aikaa lopettaa pelin yhdeltä istumalta ennen ovelasti antanut sille tapahtui . On myös useita takana-the-scenes muutoksia, joiden pitäisi auttaa varmista näet vain apps laitteeseen voi itse ajaa, perustuu näytön koon, pikselimäärä ja OpenGL-tukea. Googlen ajaa päivittää jokaiseen Android 1.6-ja yläpuolella laite parin seuraavan viikon aikana, joten voit odottaa app ostaa maailman kääntää ylösalaisin ajoissa joulun odotukseen.

Android Market päivitys tehostaa sisältöön, ydinaseita välilehdet, purkaa 24 tunnin palauttamispolitiikkaa rauhoitella devs perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 joulukuu 2010 11:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Android Developers Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar