tirsdag den 11. januar 2011

Louis Vuitton matkapuhelin vyön solki on väärennös, mahdollisesti haitallisia miehuus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/louis-vuitton-cellphone-belt-buckle-is-fake-potentially-harmful/:
Tämä Louis Vuitton matkapuhelin vyön solki tulee meille tapa Kiinan ja tuo yhteen kaksi asiaa, jotka pitäisi koskaan yhdistää: fake suunnittelija vyöt ja langattoman viestinnän. Ensinnäkin, olemme kaikki kuulleet varoituksia siitä, matkapuhelin läheisyys lapsemme päättäjille, toiseksi, olemme melko varmoja, että otat vyön pois aina kun saat puhelun ei johda ainoastaan turhautumista, mutta joitakin melko oudosti metrossa, ja lopuksi, se on väärennös. Kuule, ei se Emmehän anti-liikaa täällä, mutta se näyttää meille kuin kultaa kännykkä on paljon käytännöllisempi sijoitus. Tämä melko naurettavaa vehje ilmeisesti mukana toimitetaan Bluetooth-kuuloke ja sisäänrakennettu kamera, ja tukee dual kortti valmiustilassa ja TF kortti laajentamiseen. Tiedätkö miten ajattelemme sitä, mutta jos on olemassa video jälkeen hypätä.

Jatka käsittelyssä Louis Vuitton matkapuhelin vyön solki on väärennös, mahdollisesti haitallisia miehuus

Louis Vuitton matkapuhelin vyön solki on väärennös, mahdollisesti haitallisia miehuus perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 17:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde MIC gadget | Lähetä | Kommentit

Kehitys Batmobile

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6-kBAJCDW5w/story01.htm:
Huomasin tämän makea graafinen seuranta kehitys Batmobile, että olen viettänyt melko naurettavan pitkään tuijottaen. Olen lukenut osuus batman, mutta tonnia malleja, jotka olin koskaan nähnyt.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




ASUS Wavi Xtion liikkeen tunnistava järjestelmä demoed CES (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/asus-wavi-xtion-motion-sensing-control-system-demoed-at-ces/:
ASUS ei saa missään lähellä valmis sen Wavi Xtion osuma vähittäiskaupan hyllyille (Me kuulemme Q2 2012), mutta se ei estänyt veljemme haltuunsa Engadget espanjaksi pysäyttäminen ja käytännön esittely CES. Me säästän teitä lisätietoja siitä, miten se toimii, mutta käytännössä olemme oppineet, että se on melko samanlainen Kinect . Ei järkyttävää koska PrimeSense on takana molemmat laatikot , mutta lähinnä ero tuntui olevan reaktio aika. ASUS ratkaisu ei ollut aivan yhtä tyylikäs kuin Kinect, että hitaampia tunnistamaan ja kääntää esitykset testaukseen. Tietenkin me ei odottaisi tuote, joka on 18 kuukautta pois massatuotanto on täysin päälle sen pelin, mutta rohkeasti pää ohi tauko nähdä, mitä me tarkoitamme.

Jatkaa lukeneisuus ASUS Wavi Xtion liikkeen tunnistava järjestelmä demoed CES (video)

ASUS Wavi Xtion liikkeen tunnistava järjestelmä demoed CES (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 16:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Engadget espanja | Lähetä | Kommentit

Assange saattavat kohdata toteutunut tai Guantanamo Bayn

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m-ERJWiKTwc/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa "WikiLeaker päätoimittaja Julian Assange edessään todellinen vaara on teloitettu tai viruu Yhdysvaltojen vankileirillä Guantánamossa, jos seurauksena hänen luovuttamistaan Ruotsiin, hän päätyy käsissä amerikkalaiset hänen lakimiehensä väittävät. Kun luuranko yhteenveto Assange puolustuksen, julkaistaan verkossa, Assange asianajajat väittävät, että on todennäköistä, että Yhdysvallat pyrkisi hänen luovuttamistaan ja / tai laittomia luovutuksia "Ruotsista. Yhdysvalloissa "tulee olemaan todellinen vaara hänestä vangittuina Guantánamossa tai muualla," hänen asianajajansa kirjoittaa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Aigo A8 / Leo 14 megapikselin kamerapuhelin käytännön (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/aigo-a8-leo-14-megapixel-cameraphone-hands-on-video/:
Olimme vaeltava kerroksessa CES juuri ennen Keikan luiskahtanut tämän oudon tuttu laite . Se Aigo A8 - os Altek Leo - Android kamerakännykällä (enemmän kuin phonecamera, todella) tarkoitettu China Unicomin että urheilu 14 megapikselin automaattitarkennus kamera, CCD-kenno, Xenon-salama, 3x optinen zoom, ja tukea 720p HD videotallennus. Tietenkin me ei tuhlannut aikaa kun tämä harvinainen peto kierrokselle, jopa niin pitkälle, että näyte kamera. Katsokaa kuvat alla, jonka jälkeen lisää tietoa - ja videot - tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Aigo A8 / Leo 14 megapikselin kamerapuhelin käytännön (video)

Aigo A8 / Leo 14 megapikselin kamerapuhelin käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 16:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä |

CDMA iPad tulossa Verizon myös, sanoo talousjohtaja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/cdma-ipad-coming-to-verizon-too-says-cfo/:
Se ei ole vain iPhone 4 , joka menee tapa CDMA. Verizon Talousjohtaja Francis Shammo kertoi Bloomberg että iPad myös saada samanlainen kohtelu. Vaikka valo tiedot kuten hinnan (jonka voimme arvata) tai Julkaisupäivä (josta meillä ei ole aavistustakaan, oikeasti), Shammo ei nimenomaisesti todeta versio, joka yhdistää suoraan Verizon verkko on valmisteilla. Oletamme, että hän tarkoitti nykyisen iPad, jossa kuljettaja myy tällä hetkellä kuin WiFi-vain MiFi nippu, mutta hei, kaikki on mahdollista .

CDMA iPad tulossa Verizon myös, sanoo talousjohtaja perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 15:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Google-laivasto

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h2tYBWrzXTk/story01.htm:
theodp kirjoittaa "ottaa koottuna yksityinen ilmavoimien Googlen top execs nyt näyttäisi olevan kääntää huomionsa rakentaa henkilökohtaisen Navy. Loppujen lopuksi, toimitusjohtaja Eric Schmidt vaimo oli kerääntynyt vakaa kolmen Classic Racing veneet - Swan 80 Selene, 46-jalka W-luokan Equus ja Alerion pahaa. Ehkä ei olisi pekkaa pahempi, lehdistö raportoi, että Google perustaja Larry Page juuri yleisomistukseen 45.000.000 dollaria superyacht kutsutaan Senses Uusi-Seelanti liikemies Sir Douglas Myers, joka viittasi mahtaileva -vielä-mahtava jahti hänen "seikkailu vene." Mitä Google haluaa sanoa, "vain uusimmat vaiheet Googlen sitoutumista puhtaan ja vihreän energian tulevaisuudesta." Joten, Google execs syödä omia Hiilijalanjälkilaskuri koiranruoka? " Tiedän, jos Larry haluaa mennä kalaan, tuon syötti-tai hän voi tulla tänne ja kalastaa Zen n ponttoni vene. Se vain vuotaa kerran, moottori alkaa yleensä oikealle ylös, ja kun siellä ei Helikopterikenttä, I'd love katsella kun joku yrittää.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Best of CES 2011

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/best-of-ces-2011/:
Ehkä juuri ehkä , olet huomannut, että Engadget muutti viime viikolla kaupungin syntiä CES 2011 . Voi kyllä, me perustaa leirin tuplaleveä perävaunu, liveblogged sydämemme ulos, kammattu show lattialle, ja työskenteli myös takapäässä pois, jotta saisit enemmän gadget uutisia kuin koskaan ajatellut mahdollista. Se on totta, olemme kirjoitettu yli 720 viestiä ( 40 tai joten noin tablettia yksin!) ampui yli 180 videota , ja toin teidät yli 350 kuvagallerioita viimeisten seitsemän päivän aikana. Se ton teknologian uutisia ja tuotteita, mutta luonnollisesti vain eräät voinut nousta muiden yläpuolelle ja törröttää meidän pelottava kollektiivisen hive-mielessä. Tämän sanoi, olemme noudattaneet meidän vuotuinen parhaan listan sinulle, joten osuma tauko ja lepuuttaa silmiä, mitä on pakko olla joitakin parhaat tuotteet ja uusi vuosi.

Jatka käsittelyssä Best of CES 2011

Best of CES 2011 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 15:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Yliopistot Yhteistyö on ilmaa puhdistavaa Dress

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FKV4qhHOAVA/story01.htm:
ecouterran kirjoittaa "From ecouterre artikkeli:" Olemme mekot vaikutuksen, menestystä, jopa tappaa, mutta "itsensä" on ensimmäinen kangas numero puhdistaa ilmaa. yhteistyönä Sheffieldin yliopisto, London College of Fashion, ja Ulsterin yliopisto, lakaistaan puku on osa laajempaa hanketta osallistua yleisölle tieteen ympäristön pilaantumista. "Catalytic vaatteet" tutkitaan, miten tekstiilejä voidaan parantaa ympäristön laatua, ja itse kuvattuja tekstiili veistos on ensimmäinen prototyyppi syntyä. kokeellinen mukaan suunnittelijat, "itsensä" tarkoituksena on havainnollistaa, miten kankaita voi poistaa epäpuhtaudet, jotta voimme hengittää kauniimmin. '"

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Rullingnet n Vinci tabletti on karu Galaxy Tab vauvoille, menemme käytännön (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/rullingnets-vinci-tablet-is-a-rugged-galaxy-tab-for-babies-we/:
Tekniikan kehittyessä, joten vauvat. Vakavasti, se on hämmästyttävää, kuinka usein näemme leikki löytää tiensä ympäri älypuhelimissa ja tablettien näinä päivinä, mutta mukaan Rullingnet perustaja tohtori Dan D. Yang, paljon näitä tuotteita tai sovellukset ovat joko liian ennustettavissa tai liian tylsä innostaa younglings, erityisesti hänen omat kaksi-vuotias tytär. Sinänsä tohtori Yang keksi Vinci tabletti, joka on lähinnä seitsemän tuuman Android Froyo tabletti kylkiäisenä koulutusta 3D-pelejä, musiikkivideoita ja animaatioita storybooks-vuotiaille kolme ja alle.

Prototyyppi näimme todella Galaxy Tab lepää kumi runko, mutta Rullingnet työskentelee Samsung tuottaa samannäköisiä 1,3 punnan laite urheilu värin roiskesuojattu kotelo, nimetön Cortex-A8 prosessori, 3 megapikselin kamera takana, ja microSD-korttipaikka. Langattomat komponentit poistetaan vähentää säteilylle altistuneet lapset, mutta vanhemmat voivat asentaa tai päivittää apps kautta mikro-USB-portti. Odottaa myöhässä Q1 tai aikaisin Q2 vapauttaa noin 479 dollaria. Nyt katsele yhtä valmiiksi ladattuja pelejä tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Rullingnet n Vinci tabletti on karu Galaxy Tab vauvoille, menemme käytännön (video)

Rullingnet n Vinci tabletti on karu Galaxy Tab vauvoille, menemme käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 14:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit