tirsdag den 11. januar 2011

3D on vaarallista / ei vaarallista: optikon ryhmä puolustaa Nintendo 3DS painos

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/3d-is-dangerous-not-dangerous-optometrist-group-defends-ninte/:
Paljon on tehty Nintendon 3DS varoitus siitä, että kuusi ja alle yleisö olisi luultavasti kiinni 2D-tilassa ja samalla toimitusjohtaja Iwata on suostunut, että "on aktiivinen noin tiedottaa asiakkaan .... ei välttämättä myönteinen myynti, "American Optometric Association on tehnyt mielenkiintoisen spin tähän kaikkeen. Yhtye julkaisi lausunnon viime viikolla - Kyllä, CES hulluus - väittäessään, että 3D-katselun "voi todella auttaa paljastamaan hienovaraisia häiriöitä, että vasen korjaamaton, johtavat usein oppimisvaikeuksia." Ei vain sitä, vaan 36000-vahva ryhmä ehdotti "lapset nuoremmalle voi käyttää 3DS 3D-tilassa, jos niiden visuaalinen järjestelmä kehittyy normaalisti." Niin joo, Little Timmy's Christmas 2011 ei ole pilalla vielä, mutta että jää runsaasti aikaa kilpailevan tutkimuksen tulla ulos hämmentävä kaikille entisestään.

3D on vaarallista / ei vaarallista: optikon ryhmä puolustaa Nintendo 3DS painos alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 00:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PC World | lähde WSJ , PRNewswire | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar