tirsdag den 11. januar 2011

Rullingnet n Vinci tabletti on karu Galaxy Tab vauvoille, menemme käytännön (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/rullingnets-vinci-tablet-is-a-rugged-galaxy-tab-for-babies-we/:
Tekniikan kehittyessä, joten vauvat. Vakavasti, se on hämmästyttävää, kuinka usein näemme leikki löytää tiensä ympäri älypuhelimissa ja tablettien näinä päivinä, mutta mukaan Rullingnet perustaja tohtori Dan D. Yang, paljon näitä tuotteita tai sovellukset ovat joko liian ennustettavissa tai liian tylsä innostaa younglings, erityisesti hänen omat kaksi-vuotias tytär. Sinänsä tohtori Yang keksi Vinci tabletti, joka on lähinnä seitsemän tuuman Android Froyo tabletti kylkiäisenä koulutusta 3D-pelejä, musiikkivideoita ja animaatioita storybooks-vuotiaille kolme ja alle.

Prototyyppi näimme todella Galaxy Tab lepää kumi runko, mutta Rullingnet työskentelee Samsung tuottaa samannäköisiä 1,3 punnan laite urheilu värin roiskesuojattu kotelo, nimetön Cortex-A8 prosessori, 3 megapikselin kamera takana, ja microSD-korttipaikka. Langattomat komponentit poistetaan vähentää säteilylle altistuneet lapset, mutta vanhemmat voivat asentaa tai päivittää apps kautta mikro-USB-portti. Odottaa myöhässä Q1 tai aikaisin Q2 vapauttaa noin 479 dollaria. Nyt katsele yhtä valmiiksi ladattuja pelejä tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Rullingnet n Vinci tabletti on karu Galaxy Tab vauvoille, menemme käytännön (video)

Rullingnet n Vinci tabletti on karu Galaxy Tab vauvoille, menemme käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 14:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar