tirsdag den 11. januar 2011

Mercedes käynnistymässä F-Cell World Drive, kiertämiseen maailmaa vedyn

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/10/mercedes-kicks-off-f-cell-world-drive-circumnavigating-the-glob/:
Mercedes käynnistymässä F-Cell World Drive, kiertämiseen maailmaa vedyn
Polttokenno-autoihin tarjoavat tehokkuutta ja ajettavuus on sähköauton mutta tarjoaa myös rajattomat perinteinen bensiini käyttöinen auto - olettaen voit löytää paikka kruunata ne vetyä säiliöihin. Juuri nyt se on aikamoinen ongelma, mutta Mercedes Benz on pois osoittaa, että se ei ole läheskään niin suuri este, koska jokainen tekee olemaan. Siitä tulee ajaa B-luokan F-Cell malli ympäri maailmaa, alkaen Stuttgartissa ja autoilu alas Lissabonin lentävän Yhdysvaltoihin ja ajamista, niin sitten ympäri Australiaa ennen hyppii veneen Shanghai ja ajo aina ympäri Aasiaa, lopulta saapuu takaisin Stuttgart osoittavat samaan suuntaan he lähtivät. B-luokka F-Cell voi kattaa 400 km on säiliö voidaan täyttää noin kolmessa minuutissa. Tässä vaiheessa meillä ei ole syytä uskoa, että joko Ewan McGregor eikä Charlie Boorman on mukaan matkalle, mutta kun ajatellaan, miten hyvin asiat menivät sisään Way Round ehkä se paras.

Mercedes käynnistymässä F-Cell World Drive, kiertämiseen maapallo vedyn perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 tammikuu 2011 22:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar