tirsdag den 11. januar 2011

Skype osumia uusi ennätys 27 miljoonaa samanaikaista käyttäjää vanavedessä IOS video chat julkaisu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/skype-hits-new-record-of-27-million-simultaneous-users-in-wake-o/:
Vaikka video chat on saatavilla jossain muodossa ja muutama vuosi, se tuntuu vain todella on tulossa voittajana nyt, ehkä johtuu siitä, älypuhelimet eivät enää tiili-muotoinen ja kokoinen pedot ne kerran olivat. Tuorein todiste tästä kehityksestä on Skype, joka paljastettiin videopuhelut iPhone muutama päivä sitten ja eilen päässeet uuteen virstanpylväs historiassa: 27 miljoonaa käyttäjää online samanaikaisesti. Tämä mukavasti varjostaa edellisen ennätyksen, joka ei edes ollut yli 26 miljoonaa, ja vaikka kaikki eivät niitä kirjautuneet Skypers voidaan katsoa johtuvan sen FaceTime vaihtoehto, se on kiistatonta, että viimeaikainen kasvu Skypen asiakaskunta on katalysoivat sen käyttöönottoa ja videopuhelut. Ja nyt se on tulossa Android -puhelimet ja televisiot ja kaikki uskontoja , että määrä olisi vain jatkaa kasvuaan.

Skype osumia uusi ennätys 27 miljoonaa samanaikaista käyttäjää vanavedessä IOS video chat julkaisu alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 03:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde GigaOM | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar