tirsdag den 11. januar 2011

T-Mobile UK palat "reilun käytön" hyvityksen 500MB, lähettää sinut kotiin katsomaan online video

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/t-mobile-uk-cuts-fair-use-allowance-to-500mb-sends-you-home-t/:
Vuonna yksi tunteeton ilmoitukset viime PR historia, T-Mobile UK kertoo asiakkaille, jotka haluavat ladata tai lähettää online video mobiililaitteillaan "pelastaa että tavaraa [heidän] kotilaajakaistayhteyksistä." Harjoittaja, puolet Britannian suurin operaattori Kaikki Kaikkialla oli tähän asti tarjottu yksi parempi kuukausittaisen korvauksen käsitellään 3GB tiedot kulutuksen raja Android-puhelimissa. Se on edelleen, itse asiassa, koska sen uudet muutokset eivät tule voimaan ennen 1. helmikuuta vaan tulla tuona kohtalokkaana tiistaina T-Mo: n käsitys "fair use" kutistuu alas 500MB kuukaudessa - minkä jälkeen kohta olet ll silti selata Internetiä ja sähköpostia ilmaiseksi, mutta kaikki videosisältöä luultavasti tehdään lisämaksusta. Se ei ole selvää, miten "se juttu" käsitellään T-Mobile, kun ylität säästäväinen uusi kynnys, eikä ole selvää, ovatko asiakkaat, jotka allekirjoittivat iso bodacious 3GB tiedot asetetaan maksutta kerran uuden Lockdown mobiili video voimassa. Godspeed teille kaikille.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Jatkaa lukeneisuus T-Mobile UK palat "reilun käytön" hyvityksen 500MB, lähettää sinut kotiin katsomaan online video

T-Mobile UK palat "reilun käytön" hyvityksen 500MB, lähettää sinut kotiin katsomaan online video perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 01:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde T-Mobile UK | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar