tirsdag den 11. januar 2011

Denso dash iPhone ohjauspyörän tietää milloin nukut, tietää milloin olet hereillä (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/denso-dash-with-iphone-steering-wheel-knows-when-you-are-sleepin/:
Älypuhelin integraatio on seuraava iso juttu, että on tapahtumassa juuri nyt, mutta se ei ole aivan tapahtuu siten Denso tekee sen. Tämä on yhtiön kojelautaan tulevaisuuden, jossa kaikkein hallitseva piirre on iPhone upotettu aivan ohjauspyörä. Se ajaa infotainment-järjestelmä ja pieni, pyöreä LCD yllä joukko widgettejä voi pomputtelua kosketus puhelimen näyttöön. Kiinnostavinta on, että kommunikoi liikennevalot kertoa, miten nopeasti mennä, jos haluat miss 'em all. Ajatuksena on säästää polttoainetta ei pysähdy ja aloittaa, mutta ajattelemme tätä voisi myös tehdä paljon helposti verenpainetauti hinnat valtakunnallisesti.

Toinen asia viiva voi tehdä, on sanoa, kun olet aikeissa torkkua pois. Yksi näistä widgettejä on kahvia, joka tyhjentää niin saat unelias. Kaikki näkevät web kyydissä huipulla viiva kappaleet kasvojen ja silmien tietää, miten hälytyksen olet. Pudota alle kynnysarvon ja viiva alkaa vilkkua punaisena. Se on aika torkut - tai ehkä enemmän kahvia, herran tähden.

Jatka käsittelyssä Denso viiva iPhone ohjauspyörän tietää milloin nukut, tietää milloin olet hereillä (video)

Denso dash iPhone ohjauspyörän tietää milloin nukut, tietää milloin olet hereillä (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 13:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar