tirsdag den 11. januar 2011

Louis Vuitton matkapuhelin vyön solki on väärennös, mahdollisesti haitallisia miehuus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/louis-vuitton-cellphone-belt-buckle-is-fake-potentially-harmful/:
Tämä Louis Vuitton matkapuhelin vyön solki tulee meille tapa Kiinan ja tuo yhteen kaksi asiaa, jotka pitäisi koskaan yhdistää: fake suunnittelija vyöt ja langattoman viestinnän. Ensinnäkin, olemme kaikki kuulleet varoituksia siitä, matkapuhelin läheisyys lapsemme päättäjille, toiseksi, olemme melko varmoja, että otat vyön pois aina kun saat puhelun ei johda ainoastaan turhautumista, mutta joitakin melko oudosti metrossa, ja lopuksi, se on väärennös. Kuule, ei se Emmehän anti-liikaa täällä, mutta se näyttää meille kuin kultaa kännykkä on paljon käytännöllisempi sijoitus. Tämä melko naurettavaa vehje ilmeisesti mukana toimitetaan Bluetooth-kuuloke ja sisäänrakennettu kamera, ja tukee dual kortti valmiustilassa ja TF kortti laajentamiseen. Tiedätkö miten ajattelemme sitä, mutta jos on olemassa video jälkeen hypätä.

Jatka käsittelyssä Louis Vuitton matkapuhelin vyön solki on väärennös, mahdollisesti haitallisia miehuus

Louis Vuitton matkapuhelin vyön solki on väärennös, mahdollisesti haitallisia miehuus perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 17:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde MIC gadget | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar