tirsdag den 11. januar 2011

AT & T: "Meillä ovat paljon suurempia kuin" iPhone yksinoikeus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/atandt-we-are-much-bigger-than-iphone-exclusivity/:
Olemme odottanut nähdä Verizon iPhone viimeinkin debyyttinsä vain noin puoli tuntia nyt, mutta näyttää siltä, AT & T on tehnyt joitakin ennalta vaurioita valvonta - haastattelussa Wall Street Journal tänä aamuna, Ralph de la Vega sanoi "olemme valmiita" menettää yksinoikeuden, koska "me olemme paljon enemmän kuin tämä." Tämä varmasti kuulostaa jonkun juuri halveksittu niiden suurin kumppani, mutta älä usko AT & T: n juuri menossa sivuuttaa Verizon - se suunnittelee mainoksen blitz että korostetaan iPhone on parempi tiedonsiirtonopeudet ja samanaikainen ääni-data-ominaisuudet, kun sitä käytetään sen verkossa . Kuulostaa asiat menevät vieläkin lämmittää kahden suurimman lentoyhtiöiden - ja rehellisesti, emme voi odottaa.

AT & T: "Meillä ovat paljon suurempia kuin" iPhone yksinoikeus perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 10:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar