tirsdag den 11. januar 2011

Aiken Labs osoittaa pois modulaarinen liikkeen tunnistava pelin sarja, me annamme sille vauhdissa (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/aiken-labs-shows-off-modular-motion-sensing-game-kit-we-give-it/:
Jos etsit saada liike-ohjattu pelaamista vahvistaa olemassa monia tapoja mennä - kamerat , sähkömagneetit ja kiihtyvyysmittareita , ja alkaa - mutta useimmat kuva sinun ostaa yksi reuna, muutama muovi tarvikkeet ja lopettaa tältä päivältä. Se ei Aiken tavalla. North Carolina käynnistyksen Aiken Labs haluaa myydä joukko pieniä laatikoita, voit pysyä tahansa kehon osan tai lelu omistat, jokaisella täysi inertiaalinen mittaus paketti (kolmen akselin kiihtyvyysanturi, magnetometri ja gyroskooppi) sisällä. Laatikot yhteyden tukiasemaan yli 802.15.4 langaton, joka toimii myös USB-latauksen yksikön paljon, ja voit kytkeä jopa kahdeksan moduulien seurata 24 vapausasteet kerrallaan. Se ei ole tyylikäs ratkaisu, kertoa totuuden, etenkin kun otetaan hakata-yhteen luonne Protolaitteiden näimme CES 2011 kerroksessa, mutta me rakastamme ajatusta yksinkertaisesti kiinnittää laatikon kypärä saat heti pää-seuranta tukea meidän suosikki PC otsikot. Investor Chris Aiken kertoo aloituspakkaus Toimitamme noin 300 dollaria kahden anturit ja tukiaseman toisella vuosineljänneksellä - Ylimääräisten antureiden pitäisi ajaa 100 dollaria kutakin - ja näet mitä se näyttää videon heti tauko.

Jatka käsittelyssä Aiken Labs osoittaa pois modulaarinen liikkeen tunnistava pelin sarja, me annamme sille vauhdissa (video)

Aiken Labs osoittaa pois modulaarinen liikkeen tunnistava pelin sarja, me annamme sille vauhdissa (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 08:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar