tirsdag den 11. januar 2011

ASUS Wavi Xtion liikkeen tunnistava järjestelmä demoed CES (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/asus-wavi-xtion-motion-sensing-control-system-demoed-at-ces/:
ASUS ei saa missään lähellä valmis sen Wavi Xtion osuma vähittäiskaupan hyllyille (Me kuulemme Q2 2012), mutta se ei estänyt veljemme haltuunsa Engadget espanjaksi pysäyttäminen ja käytännön esittely CES. Me säästän teitä lisätietoja siitä, miten se toimii, mutta käytännössä olemme oppineet, että se on melko samanlainen Kinect . Ei järkyttävää koska PrimeSense on takana molemmat laatikot , mutta lähinnä ero tuntui olevan reaktio aika. ASUS ratkaisu ei ollut aivan yhtä tyylikäs kuin Kinect, että hitaampia tunnistamaan ja kääntää esitykset testaukseen. Tietenkin me ei odottaisi tuote, joka on 18 kuukautta pois massatuotanto on täysin päälle sen pelin, mutta rohkeasti pää ohi tauko nähdä, mitä me tarkoitamme.

Jatkaa lukeneisuus ASUS Wavi Xtion liikkeen tunnistava järjestelmä demoed CES (video)

ASUS Wavi Xtion liikkeen tunnistava järjestelmä demoed CES (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 16:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Engadget espanja | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar