mandag den 26. september 2011

Onko Famous Eksoplaneetta "Fomalhaut b" oikeasti olemassa?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WjBJwd3CGdk/Does-Famous-Exoplanet-Fomalhaut-b-Really-Exist:

astroengine kirjoittaa "Ensimmäinen eksoplaneetta koskaan suoraan kuvaamisen jonka Hubble-avaruusteleskoopin ehkä ole olemassa. Vuonna 2008 maailma oli kunnioitusta kuuluisan" Eye of Sauronin mielikuvaa tähti Fomalhaut n pölyisessä rengas - plus hitaasti liikkuvan kohteen että todettiin Fomalhaut b, Jättiläisplaneetta maailmassa noin kolme kertaa massa Jupiter. Kuitenkin, koska outo silmäkuopan erehdys havaittiin vuosina 2008 ja 2009 valokuvaa, pätevyydestä Fomalhaut b n havaitseminen on kyseenalaistettu, tuottaa ristiriitoja eksoplaneetta yhteisön . "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Tulta tablet väitetään hanasta keskiviikko, asetettu aluksen marraskuussa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/26/kindle-fire-tablet-purportedly-on-tap-for-wednesday-set-to-ship/:


"Tulta." Ei voi sanoa, että on nimi meillä olis heitetty yhteen jos annettiin viisi minuuttia asua ja olla varmoja, että ottaisin siitä mitään riskiä ollenkaan sitä ei ole, mutta hei - Keitä me olemme kysymykseen Jeff Bezos? TechCrunch on pitää Kindle tablet huhut raikas uusi auttaa Intel, lyömällä johdot vain kaksi päivää ennen asun 28 syyskuu lehdistötilaisuudessa . Mukaan julkaisu, "Fire" (pilkkasivat ylhäällä) valittiin, jotta sen erottamiseksi e-ink sisarukset että saat myydä rinnalla sitä, ja olemme kertoneet odottaa turruttavaa sisällön määrä tarjouksia tehdä siitä entistä houkuttelevampi valtakunnassa että iOS tällä hetkellä hallitsee. Lisäksi dual-core Texas Instruments OMAP-piiri on nyt kallistuu, ja jos kaikki menee hyvin, sub-300 dollaria laitetta aluksen marraskuussa. Samaan aikaan, B & N insinöörit ovat tiettävästi toiling päässä Nook Väri 2, ja emme olisi järkyttynyt ainakin näkemään sen kiire tulee ilmoitus vain phunk kanssa Amazonin virtaus. Meillä on siellä elää keskiviikkona rikkoa se kaikki alas - vesi sprinklerit perässään, luonnollisesti.

Tulta tablet väitetään hanasta keskiviikko, asetettu aluksen marraskuussa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 syyskuu 2011 17:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde TechCrunch | Lähetä | Kommentit

VLC Player Android on lähes Reality

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0dZADMYxclA/VLC-Player-For-Android-Is-Almost-a-Reality:

Nimetön lukija kirjoittaa "Android, alustana, on aina laskenut hieman lyhyt, kun se tulee median toistoa. Natiivi sovellukset, jotka tulevat jokaisen Android laitteen ei helpottavat katsella elokuvia. Vain natiivi sovellus, jonka avulla voit navigoida elokuvia on Galleria app, mikä on hyvä kuvia, mutta huono elokuvia. Useiden maksujen Android ekosysteemin tekemät Austen Dicken ovat hänen kehitystä tukevat Motorolan Droid linja puhelimia Cyanogenmod, Embedded Gentoo Android ja, kuten hauska sivuprojekti, hän leikkii VLC for Android. Austen kuvailee työtään VLC for Android olla ennalta alfa tällä hetkellä, mutta hän voi silti näkyä vaikuttavia tuloksia koskevat perustoiminnot. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Doritos Luoja Taide West kuoli 97

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/riv1l85IXck/Doritos-Creator-Art-West-Dead-at-97:

Luoja Doritos on kuollut Dallas-vuotiaana 97. Huolimatta ikuinen näppäimistöt ja hiiri pyörät, Art West kuuluisa välipaloja on tullut katkottua pelle ruokavalio. Doritos virallisesti saapui Yhdysvaltoihin vuonna 1964 ja on sittemmin laajentunut 23 makuja. Art tytär Jana Hacker kertoi Dallas Morning News, että perheen suunnitelmat "tossing Doritos pelimerkkejä ennen kuin ne laittaa lian yli uurnan."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Will Quantum Computing Make It Out of Lab?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iTdC8VvdAno/Will-Quantum-Computing-Make-It-Out-of-the-Lab:

alphadogg kirjoittaa "Tutkijat ovat työskennelleet systeemeissä yli vuosikymmenen, ja toivoo kehittää erittäin pieni, super-tehokkaampia tietokoneita. Ja kun vielä on paljon jännitystä ympäröivä kvanttilaskentaa merkittäviä tiesulut aiheuttavat jotkut kyseenalaistamaan, onko kvanttilaskentaa koskaan tehdä ulos lab. "Artur Ekert, professori kvanttifysiikan, Matemaattinen instituutti Oxfordin yliopistossa, sanoo fyysikko tänään voi vain valvoa kourallinen kvantti bittiä, joka on riittävä kvantti viestintä ja kvanttisalausta, mutta ei mitään muuta. Hän huomauttaa, että se kestää vielä muutaman kotieläiminä qubits tuottaa kvantti toistimet ja kvantti muistoja, ja vielä enemmän suojella ja korjata kvantti tiedot. "Lisää vielä muutama qubits, ja meidän pitäisi pystyä suorittamaan kvantti simulaatiot Joidenkin kvantti-ilmiöiden ja niin edelleen. Mutta kun tämä prosessi saapuu "käytännön kvanttitietokoneen" on paljolti kysymys määritellä, mitä "käytännön kvanttitietokoneen" oikeasti on. Paras tulos meidän tämän alan tutkimuksen olisi huomaamaan, että emme voi rakentaa kvanttitietokoneen joitakin erittäin olennainen syy, niin ehkä oppisimme jotain uutta ja jotain syvällistä tietoa luonnonlaeista, "Ekert sanoo. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Linus "oppitunteja Software dev hallinnointi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Vg7SQZ2t3Xs/Linus-Lessons-On-Software-Dev-Management:

Esther Schindler kirjoittaa "Tässä haastattelussa Steven Vaughan-Nichols, Linus Torvalds osakkeet vaivalla viisautta hallintaa koskevia ohjelmistokehityksessä, mukaan lukien kannustamalla yhteisön osallistumisen, tärkeyttä ohjelmointityökalut, ja varmistaa projektin pysyy raiteillaan. Esimerkiksi suhteen saada ihmiset osallistumaan projektiin, hän sanoo, "Jos käytät aluksi joitakin" Kumba-ya tunne "missä luulet ihmiset kaikkialta maailmasta tulevat tulemaan yhteen parantaa maailmaa tekemällä yhteistyötä projektin, luultavasti ei aio kovin pitkälle. ""


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Groupon menettää COO, rajusti Cuts Raportoitu liikevaihto

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8encvZXg0T0/-Groupon-Loses-COO-Drastically-Cuts-Reported-Revenue:

itwbennett kirjoittaa "Groupon COO Margo Georgiadis has quit jälkeen vain 5 kuukautta työssä ja palaa Googlen olevan yhtiön toimitusjohtajalle Amerikassa. Groupon perustaja Andrew Mason, kirjoitti blogikirjoituksen, että yhtiö on läpikäynyt uudelleenorganisoinnin kanssa Georgiadis "lähtöä, ja nyt myyntiin, kanavat, kansainvälinen ja markkinointi raportoi suoraan hänelle. Muissa huono Groupon uutiset, yhtiö paljasti SEC arkistointi perjantaina, että se oli raportointi tuloista ennen se maksoi palkkioita kauppiaille käyttäen Groupon." vaikutus korjaus alensi aiemmin raportoitu liikevaihto ja alennettava kustannuksia tuloista kyseisten kausien "mukaan hakemuksen."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kahvi-autoon Tauot maailmanennätyksen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g-AhrEBiqH8/Coffee-Powered-Car-Breaks-World-Record:

MrSeb kirjoittaa "Joukko teen juominen Pohjois britit ovat perustaneet uuden maa nopeusennätys kaasutus-käyttöinen ajoneuvo, ruokkivat vain kahvipapuja. Auto on nimeltään Coffee Car, ja se loi Teesdale Conservation vapaaehtoistoiminnan Durham , Englannissa. Edellinen kaasutus-powered nopeusennätyksen - hallussa jotkut amerikkalaiset nimeltään "Beaver Energy" - oli vain 47mph, polttoaineena puupellettejä. Coffee Car keskimäärin peräti 66.5mph ja sai Guinness World Record vastineeksi. kaasutus on prosessi, jossa orgaanista polttoainetta muuttui "synteesikaasun," sekoitus hiilidioksidia / hiilimonoksidia, vetyä ja metaania, jota voidaan käyttää tavanomaisissa polttomoottorit. Coffee Car luotiin ainoana tarkoituksenaan osoittaa, että Uusiutuvien / vihreä energialähteitä voidaan Ohjausvaunuissa - ja se näyttää onnistui! "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Samsungin Series 7 laptop nyt saatavilla ennakkoon Best Buy

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/26/samsung-series-7-laptop-now-available-for-pre-order-at-best-buy/:


Noin kuukausi sitten saimme handsy tietyllä 15,6-tuumainen Samsung Series 7 laptop . Nyt näyttää siltä, ​​että hoikka, quad-core kannettavan valmis tulva massa markkinoilla. Up for ennakkoon Best Buy, Sammyn 4G WiMAX-pohjaisten merkintä "design tajuissaan" maksaa noin 880 dollaria - on jo kaadettu sen lähellä +1,000dollari hintalappu. Tästä kourallinen Benjamins, voit odottaa 2,2 GHz Core i7-2675QM, 1600 x 900 HD matta näyttö, 750 Gt tallennustilaa, 6GB DDR3 muistia, pari USB 3.0-porttia, optinen levyasema ja Windows 7 Koti esiasennettuna. Jos halusitte saat pelin, jotta osaisimme neuvoa sinua pitämään pois yhtiön muihin Series 7 perheenjäsen teilataan osuma tänä syksynä. Saat etumatkaa ruokahaluttomat tavarat lyömällä ylös lähde linkkiä.


Samsungin Series 7 laptop nyt saatavilla ennakkoon Best Buy perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 syyskuu 2011 13:57:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Best Buy | Lähetä | Kommentit

HP käytti yli $ 80M päästä eroon sen toimitusjohtajista

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/t3vynNXEHFU/HP-Spent-Over-80M-To-Get-Rid-of-Its-CEOs:

hapworth kirjoittaa "Analysis julkaisi tänään osoittaa, että Hewlett-Packard on kuoritut pois yli 80.000.000 dollaria päästäkseen eroon kolme toimitusjohtajista vuodesta 2005. Ensimmäiseksi toimitusjohtajaksi ottamaan hänet kalliita poistu, Carly Fiorina sai yli 42.000.000 dollaria, kun varastot, optiot ja eläke otetaan todella sisään Mark Hurd, kun vain neljä vuotta, sai 12.200.000 dollaria ottamaan hänen poistua, ja nyt, kun 11 kuukautta, Leo Apotheker kävelevät ulos raportoitu 25.200.000 dollaria vuonna eroraha. eBay n Meg Whitman uutena toimitusjohtajana HP, analyytikko Robert McGarvey kirjoittaa tänään, että "HP keikka voisi auttaa Whitman täydentää hänen henkilökohtainen kassaan, uhanalainen pumppaus 119.000.000dollari osaksi turha pyrkimyksessään tulla Kalifornian kuvernööri."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Onko Apple Muutto iPad tuotantoaan Brasiliaan?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kRL4i-Jlxn0/Is-Apple-Moving-iPad-Production-to-Brazil:

zacharye kirjoittaa "mukaan JP Morgan analyytikoille Mark Moskowitz ja Gokul Hariharan, Apple alensi neljännen neljänneksen iPad tilauksista 25%, ensimmäistä kertaa on ollut tuotannon laskua. Tämä lasku on saanut jotkut spekuloida, että liikkeellä on enemmän kuin vastaus alhaisempaan kysyntään, tai halutessa toimia vähäisin inventaario. Jotkut sisäpiiriläiset pitävät tätä siirtää tuotannon Kiinasta Brasiliaan. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






ZTE Smart Tab 7 paljastaa Google takaisin tatuointi ja FCC

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/26/zte-smart-tab-7-reveals-its-google-back-tattoo-for-the-fcc/:


Toinen päivä, toinen Android tablet on FCC: n sivustolla. Tämä on ZTE Smart Tab 7 - tai takana se ainakin. Emme tiedä paljon tablet, mikä erottaa saatavilla edellä piirustus, kuten Bluetooth, WiFi ja 3G-logot. Se on myös rocking Google kulkuri leima sen alaselän ja mikä näyttää olevan selkä menosuuntaan kamera yläreunassa. Päätellen valittu nimi, näyttää todennäköiseltä, että laite tarjoaa jopa 7-tuumainen näyttö, ja äskettäisten ilmoitus Vodafone Smart Tab 7 ja Smart Tab 10 IFA, voisimme olla gawking klo rebranded versio kyseisestä laitteesta varten valtioille. Aika on kertoa, ei?

ZTE Smart Tab 7 paljastaa Google takaisin tatuointi on FCC alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 syyskuu 2011 12:53:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit