mandag den 26. september 2011

Tulta tablet väitetään hanasta keskiviikko, asetettu aluksen marraskuussa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/26/kindle-fire-tablet-purportedly-on-tap-for-wednesday-set-to-ship/:


"Tulta." Ei voi sanoa, että on nimi meillä olis heitetty yhteen jos annettiin viisi minuuttia asua ja olla varmoja, että ottaisin siitä mitään riskiä ollenkaan sitä ei ole, mutta hei - Keitä me olemme kysymykseen Jeff Bezos? TechCrunch on pitää Kindle tablet huhut raikas uusi auttaa Intel, lyömällä johdot vain kaksi päivää ennen asun 28 syyskuu lehdistötilaisuudessa . Mukaan julkaisu, "Fire" (pilkkasivat ylhäällä) valittiin, jotta sen erottamiseksi e-ink sisarukset että saat myydä rinnalla sitä, ja olemme kertoneet odottaa turruttavaa sisällön määrä tarjouksia tehdä siitä entistä houkuttelevampi valtakunnassa että iOS tällä hetkellä hallitsee. Lisäksi dual-core Texas Instruments OMAP-piiri on nyt kallistuu, ja jos kaikki menee hyvin, sub-300 dollaria laitetta aluksen marraskuussa. Samaan aikaan, B & N insinöörit ovat tiettävästi toiling päässä Nook Väri 2, ja emme olisi järkyttynyt ainakin näkemään sen kiire tulee ilmoitus vain phunk kanssa Amazonin virtaus. Meillä on siellä elää keskiviikkona rikkoa se kaikki alas - vesi sprinklerit perässään, luonnollisesti.

Tulta tablet väitetään hanasta keskiviikko, asetettu aluksen marraskuussa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 syyskuu 2011 17:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde TechCrunch | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar