mandag den 26. september 2011

NYT: Netflix iskee käsitellä Dreamworks, alkaa streaming elokuvia, TV Specials vuonna 2013

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/26/nyt-netflix-strikes-deal-with-dreamworks-will-begin-streaming/:




Näyttää siltä kuin huhut ja streaming väliselle sopimukselle Netflix ja DreamWorks Animation oli niin hyvä kuin mainostetaan. Yksityiskohdat ovat vielä epäselviä tässä vaiheessa, mutta New York Times raportoi, että molemmat osapuolet ovat päässeet sopimukseen stream DreamWorksin elokuvia ja TV hankkeita osana sopimuksen arvo on noin 30 miljoonaa dollaria. Sopimuksen, joka korvaa samanlainen maksu-tv välinen sopimus Dreamworksin ja HBO, Netflix alkaa tarjota yksinoikeus käyttää studion uusia elokuvia vuonna 2013, jossa Antz, Kung Fu Panda ja muita kappaleita sen kirjaston teilataan olla käytettävissä streaming joskus myöhemmin . Yhtiö ei saa rajoittua myydä digitaalisia kopioita DreamWorksin elokuvia tietyn ajan kuluessa joko, piirustus suuri ero itse ja HBO, joka vaatii studio Partners pysäyttää digitaalisen myynnin ulkopuolelle yksinomaisen ikkunan. HBO luultavasti ei ole liian innoissaan nähdessään Netflix lakko mitä Dreamworksin johtaja exec Jeffrey Katzenbergin nimeltään "pelin muuttuvan paljon", mutta sillä on myös uusi kumppanuus omaa Summit Studios, jonka se toi laivaan jälkeen päästää Dreamworksin ulos sopimuksensa täydet kaksi vuotta etuajassa. Olemme vielä odotellaan virallista vahvistusta Netflix uusin juttu, mutta me ilmoitamme sinulle heti, kun saamme sen.

NYT: Netflix iskee käsitellä Dreamworks, alkaa streaming elokuvia, TV Specials vuonna 2013 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 syyskuu 2011 03:10:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde New York Times | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar