mandag den 26. september 2011

Twitter Vs. Pumppu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YzQHYJ-WUxg/:

Screen Shot 2011-09-26 at 1.14.34 AM

"Mitä tapahtuu?" Tekstinsyöttö laatikko Twitter etusivulle viattomasti kysyy meiltä jatkuvasti, pakottaa meidät kirjoittamaan <140 merkin ikkunasta mitä teemme juuri nyt. Suurimmaksi osaksi, jos olet aktiivinen Twitter-käyttäjä, voit nauttia vapaaehtoisesti, edistää reaaliaikaisen hum on yli 200 miljoonaa päivityksiä päivittäin.


Vastaanottavana näistä päivityksistä on ihmisiä, jotka ovat päättäneet tilata yksi tapa lähettäminen teidän jatkuva tila. Halusimmepa sitä tai ei, he ovat valinneet sisään mitä söit aamiaiseksi, lukea tänä aamuna, tai ajattele finanssikriisin Euroopassa.


Viime viikolla Facebook käyttöön ominaisuuksia , jotka näyttävät tarkoituksenaan tehdä tästä perustila lähettämistä funktio Twitter näyttää lelu .


Useimmat "Twitter-like" näitä ominaisuuksia, Ticker, istuu telakoituna oikealla puolella Facebook-profiili ja automaattisesti scrobbles Facebook käyttäjän toiminnan sisältäen mitä kappaleita ihmiset kuuntelevat palveluista kuten RDIO ja Spotify, joista käyttäjät ovat Friending, mitä käyttäjät ovat mieleen, mitä kuvia he ovat merkattu ja mitä he kommentoi. Ticker saattaa jopa lopulta osoittavat App-erityistoimia kuten lukeminen ja retkeilyyn.


"Viime vuonna otimme käyttöön Open Graph lisäsimme substantiiveja, jotta voisit kuin mitään, että sinä halusit, tänä vuonna lisäsimme verbejä," Zuckerberg kuvattu laajennettu kuvaajan F8 aiemmin tällä viikolla, ei ole mainintaa, että juuri nyt nämä "verbejä "mahdollistavat enimmäkseen merkityksetön noro melun, parlaying ruumiista friending toimintaa ja lauluja ihmiset kuuntelee Spotify tai RDIO.


ROBERT SCOBLE kuuntelee "kehosi Wonderland" JOHN Mayer Spotify, loputtomiin.



Kuten koomikko Chelsea Peretti toteaa, se on melkein kuin Facebook toivoo, jossa Ticker, että sen käyttäjät aikoo toteuttaa seuraavat asenne, "Minä lopetan Twitter koska Facebook on tämä jatkuvasti päivittää syötteen ystäväni toimintaa oikeassa yläkulmassa nyt!"


No, ehkä ei lopeta Twitter sinänsä (että taistelu on jo menetetty), mutta käyttävät enemmän aikaa Facebookissa ja pirun varma.


Mutta kun molemmat alkaa T ja päättyy "ER" Twitter ja Ticker saada hyvin erilaisia ​​sisäelimiin reaktioita. Koska Facebook käyttäjän Joe Braidwood sanoi, "Yksi on nopeasti liikkuvia lähde aito päivitykset - muu on syötteen kaikista paska et yleensä huolta kiinnittää huomiota."


Tietenkin mieluummin seurata firehose sekä uutiset ja glib kommentit saatavilla meidän viserrys syötteet kuin liittyneet siihen, että joku tapasimme konferenssissa ja joku emme tiedä ovat nyt ystäviä. Okei, Twitter> Ticker.


Mutta leikkiä Ticker ilmeistä hyödytöntä, unohdamme, että Twitter liian on oma versionsa Ticker, Activity-välilehti. Kyllä, sinulla on taipumus unohtaa Twitter nähty Tab koska se ei ole kasvoja koko ajan, mutta se myös osoittaa maailman tekosi sosiaalisessa verkossa, jos click-through sitä - se on aina yhtä "Stalker-like" kuin Ticker jos haluatte.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar