mandag den 26. september 2011

Raportti: Mihin me tarvitsemme "Net? Baareja, ravintoloita ja klubeja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/p8oI7_UQCxw/bars-restaurants-and-clubs-what-we-rely-on-net-for-the-most.ars:



Uusi Pew Research / Knight Foundation kysely noin Internetin käyttö on täynnä paljastukset välisen kilpailun sanomalehdet, TV ja sosiaalisten verkostojen paikallisia uutisia yleisöille. 79 prosenttia Yhdysvaltojen väestöstä, joka on verkossa nyt tukeutuu "Net useimpien keskeisten paikallisten aiheista. Mutta ehkä mielenkiintoisin osa raportissa on luettelo viiden paikallisen aiheita, joista verkossa maisema on "kaikkein vedota lähde." Tässä he ovat:


Baareja, ravintoloita ja klubeja: Kysely tehtiin tammikuun 12: sta 25 ja kysyi 2251 aikuiset (18 +) matkapuhelimiin ja lankapuhelimiin. Noin puolet (55 prosenttia) vastaajista pääsee Pew / Knight sanoi, että he säännöllisesti saada päivityksiä parhaista kapakoita ja ruokapaikat verkossa.


"Ne, jotka etsivät tällaisia ​​tietoja ovat suhteettoman nainen, ikä 18-39, college-koulutettuja, kaupunkien tai esikaupunkien ja Internetin käyttäjille", raportti toteaa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar