mandag den 26. september 2011

Google Drive voisi vihdoin olla valmis käynnistämään, voi vain olla rebranded Docs

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/26/google-drive-could-finally-be-ready-for-launch-may-just-be-rebr/:

Google Drive

GDrive, GDisk, Google Drive - mitä he kutsuvat sitä näinä päivinä - on tulossa. Ainakin mukaan ystävämme haltuunsa TechCrunch. Palvelu ei juuri ollut huhu, mutta varsinainen tuote vuodesta 2007. Valitettavasti vaikka se ei koskaan tehnyt sitä läpäissyt dogfooding vaiheessa. Sisäinen pilvi varastointi työkalu Googlelaisia ​​on odotettu, mutta vuonna 2010 se tuntui viimeinen naula oli laittaa sen arkkuun, kun dokumentit muuttui hätävara korvaaja kyky tallentaa minkä tahansa tiedoston. No, Google Drive on edelleen olemassa, ja spekulointia on, että Google Docs lopulta rebranded kuten Asema ja uudistetun ei-Docs tallennustilaa muutti eturintamassa. Mikä parasta, se on huhuttu, että siellä on työpöydän synkronointi komponentin tapaan Dropbox. Tietenkin kuvassa (mistä Google tukema esitys) ja äskettäin löydetty maininnat Drive.Google.com vuonna Kromi eivät välttämättä merkitse mitään. Mutta jos Google todella suunnitelmat ottamisen Chrome OS asia vakavasti, Drive tuntuu luonnollinen kumppani palvelu. Nyt kuitenkin olemme juuri menossa on odotettava kärsivällisesti, mitä, jos mitään, tulee näistä viimeisimmät huolestuttavat merkit.

Google Drive voisi vihdoin olla valmis käynnistämään, voi vain olla rebranded Docs alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 syyskuu 2011 10:46:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde TechCrunch | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar