mandag den 26. september 2011

Netflix Tulee huitaista HBO With DreamWorks Deal

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZHQGKAkRPiU/:

Netflix laptop

Netflix on tehnyt muutamia osumia viimeaikoina reaktio sen suunnitelmia jakaa sen streaming ja DVD liike, mutta nyt se on lävistys takaisin. Yhtiö allekirjoitti käsitellä DreamWorks mikä antaa sille pääsyn elokuvien ja TV streaming Internetissä aikana maksu-tv-ikkuna. Netflix voittanut paljon yli HBO, joka tällä hetkellä on ensimmäisten joukossa TV verkkojen näyttää DreamWorksin elokuvia.


Aivan oikein, Netflix tarjota enemmän kuin HBO. Arvioiden Netflix diili 30.000.000 dollaria per DreamWorks elokuva, vs. 20.000.000 dollaria per elokuva, että HBO maksaa tällä hetkellä. Tämä on juuri sellainen siirtyä Netflix on tekemässä juuri nyt tuomaan streaming jopa par kaapeli-tv. Netflix on leikata paljon enemmän käsittelee tähän tapaan muiden studioiden tehdä tämän tapahtua, mutta tämä viittaa se olla aggressiivisempi tulevaisuudessa. Normaalisti Netflix ostaa streaming oikeudet myöhemmin ikkunat, yleensä parhaat kaapelikanavat pääset näyttämään elokuvia.


Kauppa ei tulla voimaan vuoteen 2013 saakka, kuitenkin. Ja sillä välin, vuoden 2012 alussa, Netflix menettää oikeuden stream Disney ja Sony elokuvia seurauksena sen kanssa Starz putoamisen .


Sony ja Disney ovat paljon suurempia Studios tahkoaa paljon enemmän elokuvia joka vuosi kuin DreamWorksin. Netflix on voittaa enemmän streaming käsittelee Suurista Hollywood-studioiden sekä, jos se haluaa pitää vakavana vaihtoehtona säännöllisen TV.













Yritys: Netflix

Kotisivu: netflix.com

Perustamispäivä: 26 syyskuu 1997

IPO: NASDAQ: NFLX



Yli 23.300.000 jäsentä Yhdysvalloissa ja Kanadassa, Netflix, Inc. on maailman johtava Internet-tilauspalvelu nauttia elokuvien ja TV. Saat 7,99 dollaria kuukaudessa, Netflix jäsenet Yhdysvalloissa voi hetkessä katsomaan rajattomasti elokuvia ja T









Ingen kommentarer:

Send en kommentar