søndag den 12. december 2010

NASA aurinkopurjeen Lost In Space

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7A4MNYcHKJo/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa "mukaan Spaceflight Now:" NASA ei ole kuullut kokeellinen NanoSail-D miniatyyri aurinkopurjeen lähes viikon, kehotukset virkamiehet ihmetellä, jos alus tosiasiallisesti käytetyn suuremmalta äiti satelliitti huolimatta aluksi viitteitä siitä ulos suunnitellulla . " NanoSail-D: n kevät-häätö oli ilmoitettu klo 01:31 EST maanantaina mikä ennustaa vapauttamista luotaimen purje kalvo noin 01:30 EST torstaina. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Toshiban uudet lasit ilman 3D-näyttö kallistuu kuvat (ja kuvakulmia) tiesi (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/12/toshibas-new-glasses-free-3d-display-tilts-images-and-viewing/:
Autostereoscopic (lue: lasit-free) 3DTVs kuulosta huutoa, mutta kapea-alueilla , josta voit helposti katsoa niiden kuvia on tehnyt heistä kyseenalainen ehdotus. Se ei pysähdy Toshiba Mobile Display kuitenkin äskettäin keksi uusi idea itsesäätyvä näyttö. Pitämällä kiinni kuuden akselin kiihtyvyysanturi tässä 12,1 tuuman liuskekivi, yritys voi kallistaa tabletin Tarkastelukulmaa tabletti itse kallistetaan, vuokraus katsojat tehokkaasti katselen ympärilleni 3D objekteja näytöllä käyttämällä ohjelmistoalgoritmeja kuin fancy linssi-ja kamera kokoonpano , että Microsoftin on prototyyppien . Toshiba lukujen se tulee tehdä splash e-tailers - koska hän ei halua pelata tulevan ostaa 3D-tilassa? - Mutta on useimmiten puhuvat jopa tech keinona pidentää rajoitetusti 3D katselukulma tämänkaltaisissa näytöissä. Mutta tarpeeksi jabber: nähdä se itse tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Toshiban uudet silmälasit ilman 3D-näyttö kallistuu kuvat (ja kuvakulmia) tiesi (video)

Toshiban uudet lasit ilman 3D-näyttö kallistuu kuvat (ja kuvakulmia) tiesi (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 joulukuu 2010 16:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde DigInfo TV | Lähetä | Kommentit

Diabeettinen Miehet ehkä laajentaa omaa insuliinia tuottavien solujen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/F02hX4qH3jo/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Miehet tyypin 1 diabetes ehkä laajentaa omaa insuliinia tuottavia soluja niiden kiveksessä, eli Georgetownin yliopiston Medical Center (GUMC) tutkijat esittelivät tuloksia tänään American Society of Cell Biology viideskymmenes vuosikokous Philadelphiassa. Heidän laboratorio-ja eläinkoe on todiste periaate, että ihmisen spermatogoniaalisista kantasoluista (teräspalvelukeskukset) erotetaan kivesten kudos voi Morph osaksi insuliinia tuottavien beeta saarekesolujen yleensä löytyy haima. Ja tutkijat sanovat he saavuttivat tämän feat ilman käyttöä kaikista ylimääräisistä geenien nyt työssä eniten Labs puolestaan aikuisten kantasolujen kudosta valinta. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




SpaceX Dragon salainen hyötykuorma paljasti: Le Brouere juusto (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/12/spacex-dragons-secret-payload-revealed-le-brouere-cheese-vide/:
Näyttää siltä, Air Force ei ole ainoa järjestö, jolla on salaisuuksia. Vaikka emme vielä tiedä tarkkaa luonnetta testaus X-37B avaruus tasossa koki aikana seitsemän kuukauden kiertoradalla, olemme oppineet, mitä tarkalleen ottaen SpaceX Dragon kantoi aikana vietetty aika alhainen Maan kiertoradalla. That's right: pyörä Le Brouere, ranskalainen versio Sveitsin Gruyère, kova keltainen juusto valmistetaan lehmänmaidosta. Se on myös viittaus Monty Python-sketsi - mutta luultavasti tiesi jo. Olet nähnyt käynnistämään , joten miten tarkkailun luonnos että niin huvittunut Elon Musk ? No, olet onnea - se tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä SpaceX Dragon's salaisuus hyötykuorma paljasti: Le Brouere juusto (video)

SpaceX Dragon salainen hyötykuorma paljasti: Le Brouere juusto (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 joulukuu 2010 14:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Rekisteröidy | Lähetä | Kommentit

Next Generation Algoritmien innoittamana Ants

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/erd3WgYwFV0/story01.htm:
letsurock kirjoittaa "Ant kyky löytää lyhin reitti läpi sokkelo tunnissa ja löytää toisen lyhintä reittiä, kun ensimmäinen polku oli estynyt on inspiroinut tutkijoita luomaan algoritmeja tulevaisuuden. Artikkelista:" Finding tehokkain tietä varattu verkko on yhteinen haaste toimitus kuljettajat, puhelin reitittimet ja insinöörejä. ratkomiseen optimoinnin ongelmia ohjelmiston käytöstä, tietokone tutkijat ovat usein haettu vaikutteita muurahaisyhteiskuntien luonnossa - luoda algoritmeja käyttäytymisen simulointiin muurahaisia, jotka löytävät tehokkaimmat reitit niiden pesii ravinnon lähteitä seuraamalla toistensa haihtuvien feromoni polkuja. yleisin näistä ant-vaikutteita algoritmit tunnetaan Ant Colony Optimization (ACO). "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Nainen Who's Making Your Privacy Hänen Business

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CEIuMzuM5is/story01.htm:
davecb kirjoittaa "nainen, joka kohdistuu alas Facebook ja oli dissed Silicon Valley liiketoiminta poikien" vanhanaikainen torua "on oikeastaan yksi ensimmäisistä kannattaa käyttää internetiä tiedon saantia, ja avata hallitusta. Globe-ja Mail on haastattelussa Jennifer Stoddart, Kanadan tietosuojavaltuutettu, jotka nousivat vastaan ole meille kaikille, ja teki ne takaisin alas. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Speakal's Cool iPig räjäytykset iPod sävelet ylimääräisiä badassitude

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/12/speakals-cool-ipig-blasts-ipod-tunes-with-extra-badassitude/:
Sinun täytyy mennä paljon vaivaa näinä päivinä erottaa iPod laituri kuhisee lauma , mutta juuri sitä Speakal tekivät täällä. Jotta voidaan todeta ilmeinen, se sika , aurinkolasit, ja täynnä stereolaitteet. Peto on neljän watin stereo ohjaimet silmät, alaspäin suunnatulla 15 watin subwoofer vatsassa, valvonta kuono ja satamien hännän alueella. Mukana on myös sisäinen litium-ioni-akku hyvä jopa kahdeksan kytkemättömät tuntia maksutta. Emme ole varmoja, mitä niillä voit ostaa sika erityisesti sen 150 dollaria lähtöhinta, mutta se voi olla vain kohde etsinyt vahvistamaan teidän eksentrinen maine ... tai loitolla erityisen harmissaan kanoja.

Speakal's Cool iPig räjäytykset iPod sävelet ylimääräisiä badassitude perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 joulukuu 2010 12:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink DVICE | lähde Speakal | Lähetä | Kommentit

Microsoft vaatii 1-Click (er) Patent

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xrOVRn4ZQzc/story01.htm:
theodp kirjoittaa "Olettaen menee patentti uudistaja Microsoftin tavalla vastata monivalinta, tosi / epätosi tai kyllä / ei kysymyksiä luokkahuoneessa voi pian merkitse patentin loukkausta. Microsoftin juuri julkaistu patenttihakemus sen Adaptive Clicker Tekniikka kuvataan" useita erityyppisiä ja clickers "voidaan käyttää opiskelijoiden kysymyksiin, joita opettajat. vuorovaikutuksen jos sen" keksintö ", kertoo Microsoftin" lisää huomiota ja edistää oppimista. " Microsoftin Interactive Luokkahuone-apuohjelma Office (video) säädetään äänestyspaikoilla ominaisuuksia, joiden avulla opiskelijat voivat "vastata ja vastata henkilön avulla OneNote muistikirjat, kannettavat clickers, tai tietokoneita, ja tulokset näkyvät [PowerPoint] esitys." Niin, ei Bill Gates mainitsen Oprah että koulutus vallankumous on patentoitu? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Maailman pienin akku käyttää yhden nanowire, kasvien syöminen virus voisi parantaa Li-ion solujen kymmenkertaisesti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/12/worlds-smallest-battery-uses-a-single-nanowire-plant-eating-vi/:
Kun se tulee rakentaa parempia akkuja, rakennus elektrodit suurempi pinta-ala on avainasemassa, ja tutkijat etsivät eksoottisia menetelmiä houkutella pienhiukkasia he tarvitsevat. Olemme jo nähneet grafeenista ja hiilinanoputkien imeä niitä elektroneja, mutta Marylandin yliopistossa on yksi idea - he käyttävät tupakka mosaiikkiviruksen (TMV) tuottaa käyttökelpoisia malleja nanorods pinnalla olevia metalli elektrodit. Muokkaamalla alkio ja antaa sen tehdä sen asian, niin pinnoite pinta johtava kalvo, he tuottavat kymmenen kertaa energian tuotantokapasiteetin standardi litium-ioni-akku samalla tekee ikävä vika pysyvää.

Samaan aikaan, Center for Integrated nanoteknologia (CInt) on Sandia Labsin oli utelias, miten näitä pieniä maksuja todella työtä ilman sekaannusta metsää puilta niin sanotusti, joten ryhmä tiedemiehiä ryhtyi rakentaa maailman pienin akku. Käyttämällä yhden tinadioksidin nanowire anodina, kimpale litium kobolttia hiilidioksidia katodi, ja putkisto nestettä elektrolyytti välillä, he ottivat mikroskooppinen video latausta. Katso kaikkien harmaa, goopy kirkkaudessa juuri tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Maailman pienin akku käyttää yhden nanowire, kasvien syöminen virus voisi parantaa Li-ion solujen kymmenkertaisesti

Maailman pienin akku käyttää yhden nanowire, kasvien syöminen virus voisi parantaa Li-ion solujen kymmenkertaistunut alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 joulukuu 2010 10:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TG Daily | lähde PhysOrg , EurekaAlert | Lähetä | Kommentit

Kun tietokoneet menevät pieleen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GfN9mYaXu9k/story01.htm:
Barence kirjoittaa "PC Pron Stewart Mitchell on kartoitettu maailman kymmenen suurimman tuhonnut tietokoneen kukko-ups. Niihin kuuluvat venäläiset varastavat ohjelmistoja, jotka johtivat heidän kaasuputki räjähtävä, Mars Orbiter, joka katosi koska ohjelmoijat saivat englantilaisen ja metrijärjestelmän mitat sekoitettu ylös, Neuvostoliiton varhaisvaroitusjärjestelmä, joka sekoittaa auringon ohjus ja melkein aiheutti World War III sekä Windows piratisminvastaisia toimenpide, jonka seurauksena miljoonat oikeutettua, että asiakkaille tuoteohjelmisto varkaita. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.