søndag den 12. december 2010

HTC EVO Shift 4G (Knight / Speedy) saa vuotanut kuva, 9 tammikuu julkaisupäivä?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/11/htc-evo-shift-4g-knight-speedy-gets-leaked-picture-january/:
Me varoittaa, että meillä on vain sana väitetty Sprint työntekijä että tämä on todella paljon, mutta emme tiedä, mitä muuta se voisi olla - jos se kävelee kuin ankka ja huijareille kuin EVO kanssa dia-out QWERTY-näppäimistö, olemme taipuvaisia uskomaan, se HTC EVO Shift 4G . Tekijä huomattava puute eteen päin kameraa , hopea ohjauslevy ja ne takaisku tasainen avaimet , ja olemme jopa valmiita antamaan anteeksi niille, hätäisesti lyijykynällä vesileimat näppäimistön ja näytön yläreunassa. Vaikka tämän laukaus on legit, emme ole nähneet koko laitetta vielä - se varmasti näyttää tältä Knight on yllään puku muovinen panssari reunoilla.

Vuonna mahdollisesti liittyviä uutisia, Android Keski nappasivat väitetty kuvakaappaus Sprint tietokanta osoittaa "HTC A7373" luuri tulossa Sprintin 9. tammikuuta, ja samalla yksi venäläinen verkkokauppayrityksen tuntuu ajattelevan, että koodinimi viittaa GSM-ystävällinen Desire Z , Meidän on kuviteltava Knight / Speedy / EVO Shift julkaisu on paljon todennäköisempää kuin T-Mobile G2 redux Sprintin CDMA taajuuksilla.

HTC EVO Shift 4G (Knight / Speedy) saa vuotanut kuva, 9 tammikuu julkaisupäivä? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 joulukuu 2010 18:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Pocketnow , Puhelin Areena | lähde Sprint Käyttäjät , Android Keski | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar