søndag den 12. december 2010

Verizon: LTE-modeemi vaihdon on kahden minuutin viive, vahvistaa (ja Mac yhteensopivuus) matkalla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/11/verizon-lte-modem-handoff-has-two-minute-delay-fix-and-mac-co/:
Vaikka löysimme Verizon uuden LTE-verkon iloisesti nopeaa alussa testausta, on olemassa muutamia karkeita reunoja tech - Verizon USB modeemi on vaikea toimitat verkon käyttäjät siitä EVDO verkosta LTE yksi , ja tietenkin, ne eivät vielä toimi Mac. Kuitenkin Verizon koska otettu molemmissa kysymyksissä ja lupasi korjata kahtia. "Käsi-off voi kestää jopa pari minuuttia, mutta se oli odotettavissa, ja korjaus on työn alla", se sanoi Computerworld aiemmin tänään. "Mac ei ole vielä tuettu, ja olemme työskennelleet ajureita Mac OS viikkoja, ja odottaa päivittää suhteellisen pian", edustaja lisäsi. Nyt nähdä yhtiö nostaa jossain mielessä villi, villi länsi kutsumme 4G markkinoilla.

Verizon: LTE-modeemi vaihdon on kahden minuutin viive, vahvistaa (ja Mac yhteensopivuus) matkalla perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 joulukuu 2010 23:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Computerworld | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar