søndag den 12. december 2010

Toshiban uudet lasit ilman 3D-näyttö kallistuu kuvat (ja kuvakulmia) tiesi (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/12/toshibas-new-glasses-free-3d-display-tilts-images-and-viewing/:
Autostereoscopic (lue: lasit-free) 3DTVs kuulosta huutoa, mutta kapea-alueilla , josta voit helposti katsoa niiden kuvia on tehnyt heistä kyseenalainen ehdotus. Se ei pysähdy Toshiba Mobile Display kuitenkin äskettäin keksi uusi idea itsesäätyvä näyttö. Pitämällä kiinni kuuden akselin kiihtyvyysanturi tässä 12,1 tuuman liuskekivi, yritys voi kallistaa tabletin Tarkastelukulmaa tabletti itse kallistetaan, vuokraus katsojat tehokkaasti katselen ympärilleni 3D objekteja näytöllä käyttämällä ohjelmistoalgoritmeja kuin fancy linssi-ja kamera kokoonpano , että Microsoftin on prototyyppien . Toshiba lukujen se tulee tehdä splash e-tailers - koska hän ei halua pelata tulevan ostaa 3D-tilassa? - Mutta on useimmiten puhuvat jopa tech keinona pidentää rajoitetusti 3D katselukulma tämänkaltaisissa näytöissä. Mutta tarpeeksi jabber: nähdä se itse tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Toshiban uudet silmälasit ilman 3D-näyttö kallistuu kuvat (ja kuvakulmia) tiesi (video)

Toshiban uudet lasit ilman 3D-näyttö kallistuu kuvat (ja kuvakulmia) tiesi (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 joulukuu 2010 16:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde DigInfo TV | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar