søndag den 24. april 2011

Lenovo ThinkPad Tablet vuotaa ulos Honeycomb, IPS-näyttö, valinnainen kynä ja näppäimistö folio?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/24/lenovo-thinkpad-slate-leaks-out-with-android-honeycomb-ips-disp/:


Muista ultra-thin Lenovo ThinkPad X1 meidän yksityiskohtainen vain muutama tunti sitten? Asiakirja kuperasta nämä salaisuudet myös mainittu "X Slate", joka teki meistä ihme, jos Lenovo LePad lopulta kävi toteaa ... Mutta tämä on minun vieressä näyttää törmäsi komeampaa pala teknologiaa kuin Usein myöhässä liuskekivi. Mukaan oletettavasti vuotanut yritysesittely, Lenovo aikoo vapauttaa Android 3.0 tabletti tämä heinäkuussa jättiläinen roppakaupalla silmälasit - 10,1 tuuman 1280 x 800 IPS kapasitiivinen multitouch-paneeli, Tegra 2-prosessori, jopa 64 Gt tallennustilaa, edessä ja taka-kamerat, täysikokoinen USB 2.0-portti, mini-HDMI-lähtö, aito SD-kortinlukija ja jopa 8 tuntia oletetusta akun pakkauksessa noin 14mm paksu ja painaa 1,6 kiloa.



Mitä enemmän, sitä kuulemma on valinnainen kahden digitoijan kanssa "true kynä tuki" ja vapaaehtoinen näppäimistö tapauksessa mahdollisesti apinointi ASUS hiljattain Laatta ja Transformer tabletti panos mekanismien avulla joko tai jopa niin vaihtoehdot. On myös ilmeisesti paljon ohjelmistotuki liiketoiminta-mielinen, mukaan lukien IT-integraatio sekä esto-ja etätyhjennyksen vaihtoehtoja, ja kaikki tämä ilmeisesti alkaa vuoden kilpailukykyiseen hintaan 499 dollaria - olettaen nämä asiakirjat ovat laillisia ja edelleen voimassa. Näet, ne näyttävät hieman alustavia ja liuskekivi muka näytteenotto vain pari kuukautta, ja ristiriitoja on siellä täällä, kuten maininta 1080p-näytön yhdelle dia, ja jotkut vesileimat 2009 toisissa. Silti, Lenovo, jos olet todellakin tuottaa tabletti tänään, emme miellytä ehdotettujen tiedot - eivät kai saamme Tegra T25 siru, kun olet sitä? Etsi muutama ylimääräinen tekee ja runsaasti dioja meidän lähde linkkiä.

Lenovo ThinkPad Tablet vuotaa ulos Honeycomb, IPS-näyttö, valinnainen kynä ja näppäimistö folio? alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 24 huhtikuu 2011 17:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Tämä on minun seuraava. | Lähetä | Kommentit

Sony Korjaus PlayStation Network Security jälkeen Attack

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mtmsfkBj_ew/Sony-Rebuilding-PlayStation-Network-Security-After-Attack:

alphadogg kirjoittaa "katkos Sonyn PlayStation Network-ja Qriocity palvelua, nyt neljättä päivää, näyttää jatkuvan, kun yhtiö sanoi sunnuntaina, että se on" uudelleenrakentaminen "järjestelmäänsä paremmin suojautua hyökkäyksiä. Sony sanoi lauantaina, että katkos johtui ulkoisista puuttumista "osaksi verkkoon, mutta on vielä yksityiskohtaisesti ongelma. PlayStation Network käytetään PlayStation 3 verkkopeleihin ja myynti ohjelmiston konsolit ja PlayStation Portable. Qriocity Palvelu toimii samassa verkossa infrastruktuurin ja tarjoaa audio-ja video Sony viihde-elektroniikan tuotteita. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Hyvää pääsiäistä: kääpiö kanit uudelleen luonnonvaraisiin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/R5d85G7Ql_8/happy-easter-pygmy-rabbits-reintroduced-to-the-wild.ars:



Harvinaiset kääpiö kanit ovat uudelleen kotimaahansa Columbia Basin Yhdysvaltoja, sukupuuton partaalle. Se on ensimmäinen kerta, uhanalaisia ​​lajeja on nähty luonnossa vuodesta 2004, kun vain 16 jäljellä vähän fluffballs otettiin vankeudessa yrittää pelastaa lajinsa vuonna 2001.


Aikuisten kanssa paino on alle 500g, kääpiö kanit eivät ole samaa mainetta kuin niiden suurempien serkut -pygmit eivät rotu oikullisesti luonnosta, yksi syy miksi tuo heidät takaisin sukupuuttoon (ne oli ilmoitettu 1990 ) on sellainen saavutus Washington Department of Fish and Wildlife .


Säilyttäminen biologit sisällä osasto totesi, että kanit "vanhempien vaikeudet alas noidankehä vähenemässä numeroita. Vähemmän kanit aiheutti tason sisäsiitoksen lajin sisällä, mikä johti puute geneettisen monimuotoisuuden myöhemmin laskea lisääntymis hinnat ja lisääntynyt kanit "herkkyys loisia.


Onneksi kanit olivat Etelä serkkuja Idahossa, jotka kuuluvat samaan lajiin, vaikka ne ovat geneettisesti erilliset ja ovat osoittautuneet erottaa yli 10000 vuotta, jonka fossiiliset ja geneettiset todisteet. Kuten Columbia Basin pygmit, Etelä kanit on myös värvätty uhanalaiseksi, mutta heidän määränsä on viime vuosina parantunut. By risteyttämällä Idaho pygmit kanssa Columbia laji, tuloksena jälkeläisten ollut parempi terveys ja niiden määrä on kasvanut noin 100 kaneja.


Nämä uudet kanit, joiden geneettinen makeup kolmen neljäsosan Columbia Basin geenien ja yksi neljäsosa Idaho geenit, ollaan hiljaa palautti alueelle. Biologit ovat varovaisia ​​epäonnistumisen jälkeen kokeellisen uudelleen vuonna 2007, kun petolintuja (lintu, ei dinosaurus) ja coyotes tappoi kaneja päästää luontoon.


Sen sijaan "Hipaisulaukaisussa" strategia on hyväksytty. Ensinnäkin, kasvatettu vankeudessa kanit siirtyvät kuuden hehtaarin kotelo kehittää ravinnon etsintää ja tunkeutuminen tapoja tarvitaan selvitä luonnossa samalla suojassa nälkäisiä saalistajia. Askel askeleelta, kanit siirtyvät pienempiin kotelot kun he sopeutua luontoon, yksittäisiä kanit sitä mukaa kuin ne tulevat tottuneet. Vastasyntyneet saavat paremmat valmiudet käsitellä villi kuin vankeudessa esille vanhempien, joten ne pygmit, jotka synnyttävät ja kotelot on heidän jälkikasvunsa vapautetaan ennen sopeutua ihmisten välistä vuorovaikutusta.


Tassut ristissä, Columbia Basin pian jälleen olla kotona kasa mini-puput.


Lue kommentteja tähän virkaan




Kentucky Man Rakentaa Bourbon Powered Car

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RmG3dmYMSFc/Kentucky-Man-Builds-Bourbon-Powered-Car:

autospa kirjoittaa "Kun polttoaineen hinta nousee kuin hullu, mies Kentucky keksi ratkaisun korkea kaasun hinnat. 62 vuotta vanha, Mickey Nilsson, ja Bardstown, Kentucky, teki Bourbon-powered romuauto. Hän sai idean elokuva Chitty Chitty Bang Bang. Nilsson sanoi, että hänen inspiraationsa tuli hahmo pelit Dick Van Dyke on Disneyn elokuva. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






@ AmericanAir, You Suck

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9iTWEUZSX6A/:

Array

Royal huijaus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/y46OYaZAcHg/:

Array

Startup: n Kuulokkeen kylpeä aivot ultraääni voi auttaa taistelussa syöpää, myös

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/24/startups-headset-will-bathe-your-brain-in-ultrasound-might-hel/:

Tiedeyhteisö on viettänyt vuosikymmenen selvittää ultraäänen keinona murtaa veri-aivoesteen - kerros tiiviisti pakattujen solujen, jotka ympäröivät aivojen 's verisuonia, mikä vaikeuttaa lääkäreiden antaa solunsalpaajahoitoa ja muut hoidot syöpäpotilailla. Toistaiseksi kuitenkin suurin osa ultraääni-pohjainen tekniikka on vedonnut monimutkaisia ​​ja usein kalliita laitteita, kuten MRI koneet ja infuusiopumpuissa. Mutta tutkijat käynnistyksen nimeltään Perfuusiotaso Technology luulevat ehkä keksiä vähemmän invasiivisia, enemmän kustannustehokkaan vaihtoehdon - uuden kuulokkeen suunniteltu tuottamaan matalan intensiteetin ultraäänihoito koko aivojen aikana laajennettu hoitojakson. Tämä lähestymistapa eroaa merkittävästi useimmista muista menetelmistä, joita yleensä kohdistaa pienempiä alueita aivoissa korkean intensiteetin ultraääni annoksia. Kuten useimmat muut mahdolliset läpimurtoja, mutta Perfuusiotaso n tekniikka on vielä tehtävä joitakin tärkeitä testejä. Yhtiö on jo tehnyt useita eläinkokeita, mutta viimeinen kerta samanlainen menetelmä oli kokeiltu ihmisiin, monet aiheista päätyi kärsii liiallisesta verenvuodosta. Ja se ei kuulosta hyvältä ollenkaan.

Startup: n Kuulokkeen kylpeä aivot ultraääni voi auttaa taistelussa syöpää, myös alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 24 huhtikuu 2011 15:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde TechnologyReview | Lähetä | Kommentit

Isä CD, Norio Ohga, kuollut 81

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zUFM7KfGGKE/Father-of-the-CD-Norio-Ohga-Dead-At-81:

lightbox32 kirjoittaa "Norio Ohga, joka oli Sonyn presidentti ja puheenjohtaja 1982-95, kuoli lauantaina 81-vuotiaana. Hän on hyvitetty kehitysmaiden CD, jossa hän vaati suunniteltava klo 12 cm (4,8 tuumaa) halkaisija pitää 75 minuutin edestä musiikkia - jotta säilyttää Beethovenin yhdeksännen sinfonian kokonaisuudessaan. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Weird Science saa sen kummajainen on ehkä parempi levottomat jalat-oireyhtymä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ic9zgYGy7P8/weird-science-gets-its-freak-on-to-beat-restless-leg-syndrome.ars:


On kiva olla vaihtoehtoja: Levottomat jalat-oireyhtymä on epämiellyttävä riitä pitämään ihmisiä hereillä ja useimmat heistä ovat jumissa pitkät kävelyt vaivojen lievitykseen riittää kun sen kärsivät voivat saada takaisin nukkumaan. Jos raportti on Sleep Medicine viittaa siihen, että joku on löytänyt vaihtoehtoisen lievittävä, joka ei edellytä poistumista sänky: sukupuoli. Ja jos se ei ole käytettävissä, kyseessä oleva henkilö on todennut, että masturbaatio toimii yhtä hyvin (helpotus epämukavuutta, ainakin).


Koska onnellisia ihmisiä surkea: Voit ajatella sitä eräänlaisena käänteinen vahingoniloisia. Sen sijaan kun iloa kurjuutta toisten vaikuttaa siltä, ​​että onneton ihmiset ovat entistäkin kurja kun niiden ympärille ovat onnellisempia. Aiemmin vertailun tarvitse osoittaa tämän suhteen, korreloi elämään tyytyväisyyden kanssa itsemurhaluvut-oli mahdollista vain maiden välillä, mikä jättää avoimeksi mahdollisuuden, että erot itsemurhaluvut ovat tuotteen muiden kulttuurien vaikutteet. Tässä uudessa asiakirjassa, kirjoittajat läpi ja analysoida valtion-by-tilan tasolle ja löytää suhdetta pitää vielä.


Onnellisin valtio pienellä itsemurhaluvut? Hawaii, joka pitäisi yllättää ketään. Colorado on vain hieman onnellisempi, mutta itsemurhaluvut, joka on lähes kaksinkertainen.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Japanin hallitus Sensuuri Fukushima "laittoman tiedon"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VSIiWCvgAP0/Japanese-Government-Will-Censor-Fukushima-Illegal-Information:

dgilzz kirjoittaa "Japanin hallitus sanoo, että maanjäristysten aiheuttamien vahinkojen ja ydinonnettomuus ovat suurennetaan vastuuton huhuja, ja hallituksen on ryhdyttävä toimiin vuoksi yleistä etua. projektiryhmä on alkanut lähettää kirjeitä ja pyytää kaltaisten järjestöjen puhelinyhtiöt, Internet-palveluntarjoajat, kaapeli-tv-asemien ja muiden vaativien että ne toteuttavat asianmukaiset toimenpiteet perustuvat suuntaviivat vastauksena laittomat tiedot. toimenpiteet ovat poistamatta tietoja Internet-sivustoista, että viranomaiset katsovat haitallista yleiselle järjestykselle ja moraalia. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






OneRiot "sosiaalisen kiinnostavat Pisteet" määritelmän mukaan liikkuva yleisösegmentit mainostajille

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VogJOL6jeVE/:

Array

Backstage on Cirque Du Soleil: n "ka": Toinen osa - "Meidän vaiheessa Maailman suurin Giant Kitchen Laatikon" [TCTV]

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_-Mz-rk3lLA/:

Array

Mitä sinun pitäisi tehdä Your Kehno Little Palvelut yrityksille?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/JMzvZeFmHiQ/:

Array

Lenovo ThinkPad X1 vahvistanut, nopeampi lataus integroitu akku yksityiskohtainen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/24/lenovo-thinkpad-x1-confirmed-faster-charging-integrated-battery/:


Eilinen keinottelu on tullut tänään siihen. Ultraslim Lenovo ThinkPad X1 on ehdottomasti todellinen, tulossa pian, ja juuri niin sattuu olemaan pakkaus joidenkin fancy uuden akun teknologian. Intelin tulee suoraan Lenovon omia palvelimia, joissa erittäin informatiivinen PDF (tarkoitettu jälleenmyyjän kanssa, mutta kaikkien saatavilla) ruokia likaa tulevan kannettavan. X1: n "lisäerän" akku ei käyttäjän vaihdettavissa, mutta mitä menettää joustavuutta, joka koostuu pelkästä suorituskyvyn hyötyjä, kuten Lenovo on touting it'll viimeksi kolme kertaa niin kauan kuin normaali akku ja lataa 2,5 kertaa nopeampi kuin aiemmat ThinkPad soluja. Se on kiitos noin fanciness nimeltä RapidCharge että elvyttää X1 80 prosenttia 30 minuutin kuluessa. Esityskalvot näyttää X1 puolellanne Lenovon uusin Edge malleja, E420s ja E220s osana uuden sukupolven ThinkPadit "ja koska molemmat niistä on nyt merenkulun ultraslim, mutta silti ennalta, X1 ei voi olla kaukana. Lisäksi vain noin juonittelu, me myös huomannut mainita "X Slate" sisällä asiakirja - ideoita siitä, mitä se voisi näyttää?



[Kiitos, Alexandr]

Jatkaa lukeneisuus Lenovo ThinkPad X1 vahvistanut, nopeampi lataus integroitu akku yksityiskohtainen


Lenovo ThinkPad X1 vahvistanut, nopeampi lataus integroitu akku yksityiskohtaiset perin ilmestynyt Engadget Sun, 24 huhtikuu 2011 13:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Lenovo [PDF] | Lähetä | Kommentit

Korkeakoulujen kovimmissa Test

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0ONRZfYJLWE/:

Array

RIM haluaa Hulu Plus Blackberry playbook, "keskustelut" jatkaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/24/rim-wants-hulu-plus-on-the-blackberry-playbook-conversations/:


RIM haluaa Hulu Plus juuri julkaissut Blackberry playbook . Se myös haluaa kaikkien tietävän se haluaa Hulu Plus Blackberry playbook jälkeen streaming video palvelu kursailematta estänyt pääsyn sen videoita vain päiviä sen jälkeen tabletin käynnistää. Nyt sekä PC Mag ja Wall Street Journal ovat ilmoittaneet saman niukkasanainen email julkilausuma RIM: "Olemme keskusteluista Hulu tuoda Hulu Plus tilauspalvelu BlackBerry playbook käyttäjille." Ei sanan sisällöstä näistä keskusteluista tai aikajana päätöslauselman, joten nyt playbook käyttäjien täytyy löytää toinen tapa tyydyttää kaipuuta Seinfeld uusintoja.

RIM haluaa Hulu Plus Blackberry playbook, "keskustelut" jatkaa alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 24 huhtikuu 2011 12:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde PCMag , Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Apple: "Meidän on oltava täysin kattava paikkatiedon"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lgyR_rvpuyk/Apple-We-must-Have-Comprehensive-Location-Data:

Anonyymi lukija kirjoittaa "Applen iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, ja iPad mallit pitävät kirjaa kuluttajien olinpaikasta. Mac-tietokoneille Snow Leopard ja jopa Windows tietokoneiden Safari 5 pidetään silmällä. Mutta kysymys on, miksi?" Jotta tarjoavat korkealaatuisia tuotteita ja palveluja, että sen asiakkaat vaativat, Apple on saatava kattava sijaintiin perustuvia tietoja, "Apple sanoo.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Q & A Survivor Host Jeff Probst On Eloon Social Media

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VEsiXQDae-I/:

Array

HTC Sensation hankkii online kiinteistöt käynnistää kirjautumissivulle

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/24/htc-sensation-procures-online-real-estate-launches-sign-up-page/:


G2X voi saada kaiken huomion kuin nykyinen lippulaiva T-Mobile, mutta HTC on sitoutunut ja pyrkii varmistamaan se ei pysy näin pitkään. Utelias sielut voivat olla iloinen kuullessani, että kirjautumissivulle on perustettu HTC Sensation päivittää faneille uutiset ja ilmoitukset. Tämä on hyvä merkki, että nary kallisarvoinen hetki aikaa tuhlataan, onhan meillä koko kuusi viikkoa ennen raskaasti väitetty 8 kesäkuu launch , ja siellä runsaasti mahdollisuuksia yhtiöt saada sana ulos kuin hullu välillä nyt ja sitten. Kuka voi syyttää heitä hyödyntämään yhden kesän kuumin laitteita ? Kiinnostuneet ihmiset pitäisi suunnata lähde linkkiä rekisteröityä.

Filed under:


HTC Sensation hankkii online kiinteistöt käynnistää kirjautumissivulle perin ilmestynyt Engadget Sun, 24 huhtikuu 2011 10:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Android yhteisön | lähde HTC | Lähetä | Kommentit

Huhuja Higgsin bosoni Discovery At LHC

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EZj6QeWUcGA/Rumors-of-Higgs-Boson-Discovery-At-LHC:

Magnifico kirjoittaa "LiveScience raportoi, että tutkijat ovat pullollaan yli kiistanalainen huhu, että" Jumala hiukkanen "on havainnut hiukkasten havaitsemiseen kokeilu LHC CERNissä. Higgsin bosoni huhu perustuu, mikä näyttää olevan vuotanut sisäinen muistio fyysikot at Large Hadron Collider (LHC), 17-kilometrin pituinen hiukkaskiihdytin lähellä Genevessä, Sveitsissä. Se ei ole täysin selvää tässä vaiheessa, jos muistio on aito ... sirinä alkoi, kun tuntematon kommentoija äskettäin lähetetty abstrakti huomautus Columbian yliopiston matemaatikko Peter Woit blogi, ei edes väärin. Tämä voi olla kerrassaan huijaus tai tilastollisen anomalian tai ... vahvistus hiukkasten että lahjoittaa massa kaikki muut hiukkaset. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Mac-käyttäjät vapaampi kuin Windows-käyttäjät

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yHsuZN-B4nk/Mac-Users-More-Liberal-Than-Windows-Users:

adeelarshad82 kirjoittaa "viime tutkimuksesta on 400000 ihmistä - jossa 52% vastaajista oli itse kuvattuja PC (Windows) henkilöä, 25% oli Mac-käyttäjät ja 23% oli ei - osoittivat, että Mac-käyttäjät ovat poliittisesti liberaali kuin PC- avulla yritykset. 58% Mac käyttäjistä oli "liberaali" verrattuna 38% PC käyttäjille. muun muassa tutkimus myös osoitti, että Mac-käyttäjät olivat keskimäärin enemmän kaupungeissa, nuorempia ja koulutetumpia kuin PC-käyttäjille, jotka voisi mahdollisesti olla osasyynä kohti ovat vapaampia. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.