søndag den 24. april 2011

Lenovo ThinkPad X1 vahvistanut, nopeampi lataus integroitu akku yksityiskohtainen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/24/lenovo-thinkpad-x1-confirmed-faster-charging-integrated-battery/:


Eilinen keinottelu on tullut tänään siihen. Ultraslim Lenovo ThinkPad X1 on ehdottomasti todellinen, tulossa pian, ja juuri niin sattuu olemaan pakkaus joidenkin fancy uuden akun teknologian. Intelin tulee suoraan Lenovon omia palvelimia, joissa erittäin informatiivinen PDF (tarkoitettu jälleenmyyjän kanssa, mutta kaikkien saatavilla) ruokia likaa tulevan kannettavan. X1: n "lisäerän" akku ei käyttäjän vaihdettavissa, mutta mitä menettää joustavuutta, joka koostuu pelkästä suorituskyvyn hyötyjä, kuten Lenovo on touting it'll viimeksi kolme kertaa niin kauan kuin normaali akku ja lataa 2,5 kertaa nopeampi kuin aiemmat ThinkPad soluja. Se on kiitos noin fanciness nimeltä RapidCharge että elvyttää X1 80 prosenttia 30 minuutin kuluessa. Esityskalvot näyttää X1 puolellanne Lenovon uusin Edge malleja, E420s ja E220s osana uuden sukupolven ThinkPadit "ja koska molemmat niistä on nyt merenkulun ultraslim, mutta silti ennalta, X1 ei voi olla kaukana. Lisäksi vain noin juonittelu, me myös huomannut mainita "X Slate" sisällä asiakirja - ideoita siitä, mitä se voisi näyttää?



[Kiitos, Alexandr]

Jatkaa lukeneisuus Lenovo ThinkPad X1 vahvistanut, nopeampi lataus integroitu akku yksityiskohtainen


Lenovo ThinkPad X1 vahvistanut, nopeampi lataus integroitu akku yksityiskohtaiset perin ilmestynyt Engadget Sun, 24 huhtikuu 2011 13:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Lenovo [PDF] | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar