søndag den 24. april 2011

Lenovo ThinkPad Tablet vuotaa ulos Honeycomb, IPS-näyttö, valinnainen kynä ja näppäimistö folio?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/24/lenovo-thinkpad-slate-leaks-out-with-android-honeycomb-ips-disp/:


Muista ultra-thin Lenovo ThinkPad X1 meidän yksityiskohtainen vain muutama tunti sitten? Asiakirja kuperasta nämä salaisuudet myös mainittu "X Slate", joka teki meistä ihme, jos Lenovo LePad lopulta kävi toteaa ... Mutta tämä on minun vieressä näyttää törmäsi komeampaa pala teknologiaa kuin Usein myöhässä liuskekivi. Mukaan oletettavasti vuotanut yritysesittely, Lenovo aikoo vapauttaa Android 3.0 tabletti tämä heinäkuussa jättiläinen roppakaupalla silmälasit - 10,1 tuuman 1280 x 800 IPS kapasitiivinen multitouch-paneeli, Tegra 2-prosessori, jopa 64 Gt tallennustilaa, edessä ja taka-kamerat, täysikokoinen USB 2.0-portti, mini-HDMI-lähtö, aito SD-kortinlukija ja jopa 8 tuntia oletetusta akun pakkauksessa noin 14mm paksu ja painaa 1,6 kiloa.



Mitä enemmän, sitä kuulemma on valinnainen kahden digitoijan kanssa "true kynä tuki" ja vapaaehtoinen näppäimistö tapauksessa mahdollisesti apinointi ASUS hiljattain Laatta ja Transformer tabletti panos mekanismien avulla joko tai jopa niin vaihtoehdot. On myös ilmeisesti paljon ohjelmistotuki liiketoiminta-mielinen, mukaan lukien IT-integraatio sekä esto-ja etätyhjennyksen vaihtoehtoja, ja kaikki tämä ilmeisesti alkaa vuoden kilpailukykyiseen hintaan 499 dollaria - olettaen nämä asiakirjat ovat laillisia ja edelleen voimassa. Näet, ne näyttävät hieman alustavia ja liuskekivi muka näytteenotto vain pari kuukautta, ja ristiriitoja on siellä täällä, kuten maininta 1080p-näytön yhdelle dia, ja jotkut vesileimat 2009 toisissa. Silti, Lenovo, jos olet todellakin tuottaa tabletti tänään, emme miellytä ehdotettujen tiedot - eivät kai saamme Tegra T25 siru, kun olet sitä? Etsi muutama ylimääräinen tekee ja runsaasti dioja meidän lähde linkkiä.

Lenovo ThinkPad Tablet vuotaa ulos Honeycomb, IPS-näyttö, valinnainen kynä ja näppäimistö folio? alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 24 huhtikuu 2011 17:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Tämä on minun seuraava. | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar