søndag den 24. april 2011

Weird Science saa sen kummajainen on ehkä parempi levottomat jalat-oireyhtymä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ic9zgYGy7P8/weird-science-gets-its-freak-on-to-beat-restless-leg-syndrome.ars:


On kiva olla vaihtoehtoja: Levottomat jalat-oireyhtymä on epämiellyttävä riitä pitämään ihmisiä hereillä ja useimmat heistä ovat jumissa pitkät kävelyt vaivojen lievitykseen riittää kun sen kärsivät voivat saada takaisin nukkumaan. Jos raportti on Sleep Medicine viittaa siihen, että joku on löytänyt vaihtoehtoisen lievittävä, joka ei edellytä poistumista sänky: sukupuoli. Ja jos se ei ole käytettävissä, kyseessä oleva henkilö on todennut, että masturbaatio toimii yhtä hyvin (helpotus epämukavuutta, ainakin).


Koska onnellisia ihmisiä surkea: Voit ajatella sitä eräänlaisena käänteinen vahingoniloisia. Sen sijaan kun iloa kurjuutta toisten vaikuttaa siltä, ​​että onneton ihmiset ovat entistäkin kurja kun niiden ympärille ovat onnellisempia. Aiemmin vertailun tarvitse osoittaa tämän suhteen, korreloi elämään tyytyväisyyden kanssa itsemurhaluvut-oli mahdollista vain maiden välillä, mikä jättää avoimeksi mahdollisuuden, että erot itsemurhaluvut ovat tuotteen muiden kulttuurien vaikutteet. Tässä uudessa asiakirjassa, kirjoittajat läpi ja analysoida valtion-by-tilan tasolle ja löytää suhdetta pitää vielä.


Onnellisin valtio pienellä itsemurhaluvut? Hawaii, joka pitäisi yllättää ketään. Colorado on vain hieman onnellisempi, mutta itsemurhaluvut, joka on lähes kaksinkertainen.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar