lørdag den 19. februar 2011

Tämä on bisnestä, ei henkilökohtainen.

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/m7_03d_Ydxk/:

Saksalaiset tutkijat ottaa mielenhallinnan auton huolellisesti ohjattu spin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/19/german-researchers-take-mind-controlled-car-for-a-carefully-cont/:


Emotiv mieli käsittelyssä EPOC kuulokkeet eivät ole muuttaneet videopelejä , mutta se näyttää se osoittautunut enemmän kuin riittävä tiimin Saksalaiset tutkijat, jotka olen käyttänyt sitä avaintekijä niiden BrainDriver hankkeeseen. Kyllä, se mieli-ohjattava auto, ja sen jälkeen vähän koulutusta, se ei ilmeisesti ole tehty kohtuullisen hyvin - vaikkakin pienellä viiveellä, joka tekee kaikki reaalimaailman testi huonompi ajatus kuin se jo oli. Kiinnostavaa kyllä, tämä uusin keinoin tosiasiallisesti seuraa joitakin aiemmin yrittänyt täysin itsenäinen auton samaan tutkijoiden Freie Universität Berlin, ja he sanovat, että kaksi voisi mahdollisesti yhdistää jossain vaiheessa kaukaisessa tulevaisuudessa - esimerkiksi vuonna taksi, joka voi ajaa itse , vaan vastaa myös ajatuksia sen matkustajista. Head aikaisemmista taukoa video.

Jatka käsittelyssä Saksan tutkijat osallistuvat mielenhallinnan auton huolellisesti ohjattu spin


Saksalaiset tutkijat ottaa mielenhallinnan auton huolellisesti hallinnassa spin perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 helmikuu 2011 16:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Slashdot | lähde IEEE Spectrum | Lähetä | Kommentit

Muusikko vangittu yli kepponen YouTube Video

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R53NVoGnc18/Musician-Jailed-Over-Prank-YouTube-Video:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Evan Emory, 21-vuotias pyrkivä muusikko, muokattu yhteensä video hänen laulu G-rated kappaleen nippu Giggling koululaisille video hänestä laulaa laulun seksiin sanoitukset, ja lähettänyt sen YouTube. Tästä typerä vitsi, tehnyt monta kertaa ammatillisten koomikot (kaikki NSFW, tietenkin), ja toki tehdä saamatta lupaa lasten osoittanut "kuulemisesta" hänen laulavan tuhma sanoja, hänet pidätettiin ja saattavat joutua 20 vuotta vankilassa sukupuoli rikoksentekijä. varjolla etsimässä "matkamuistoja" lasten seksuaalista hyväksikäyttöä, hänen talonsa on etsitty poliisin ja Muskegon County (Michigan) syyttäjä on vihjanneet (ilman lisänäyttöä) että Emory todella haluaa harrastaa seksiä lapset ja väittää, että hän "uhriksi jokainen lapsi että luokkahuoneessa." Emory vaatii hänellä ei ollut sellaista aikomusta. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viikko pelaamista: videopeli Grammy PlayStation Puhelin MVC 3

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/IyHcIB520mM/week-in-gaming-video-game-grammy-playstation-phone-mvc-3.ars:


Onko Marvel vs. Capcom 3 liian helpoksi uusille pelaajille? Voit toki tehdä siisti asioita mashing painikkeita, mutta myös syvyyttä löytää, jos olet halukas oppimaan uusia järjestelmiä ja taktiikoita. Meillä oli koko arvostelu peli tällä viikolla, joten katsomaan.


Uusi traileri Alice todistaa peli on vielä iso jälkeen, ja se on hyvä uutinen viikolla. Huono uutinen on se, että lähes kukaan kommentit oli jotain mukavaa sanottavaa Xperia PLAY, Sonyn ns PlayStation Phone ". Fyysinen valvonta puhelin on erittäin hyvä asia, mutta hinnoittelu vanhempi PlayStation sisältö tulee olemaan avain, jos se tulee myyntivaltti.


Myös katsomaan uusin Dungeons and Dragons lautapeli: haastattelimme pelin suunnittelija. Juoksin seikkailu viime yönä, ja on ... ajatuksia.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Steve Jobs ei halua Kill Publishers, mutta Applen tilaus strategia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_2GdZe5JN84/:

Intel käyttää $ 5 miljardia uusi 14nm ihana Arizonassa, luoda 4000 uutta työpaikkaa tänä vuonna

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/19/intel-to-spend-5-billion-on-new-14nm-fab-in-arizona-creating-4/:


Kun Paul Otellini ei ole liian kiireinen puhu että jilted Nokian , hän viettää aikaansa hosting presidentit ja roiskeita miljardeja dollareita uusia tuotantolaitoksia. Intelin toimitusjohtaja on rivitys hänen myrskyisä viikolla korkea huomata, ottaen tyytyväinen Barack Obama Chipzilla n Oregonin laitoksen ja käsitelty presidentti iloisia uutisia, että Intel investoi 5000000000 dollaria takaisin Yhdysvaltojen talouden rakentamisessa pisimmällä Fab vielä - mikä käyttöön mahdottoman pieni 14nm tuotantoprosessia - Arizonassa aloittaa toimintansa 2013. Rakentaminen alkaa tämän vuoden puolivälissä, ja odotetaan luovan "tuhansia" työpaikkoja, sekä väliaikaiseen että pysyvään. Sen lisäksi, että Otellini on julkistettava Intelin aikomus luoda 4000 uutta työpaikkaa Yhdysvalloissa, lähinnä T & K-ja tuotekehitykseen. Musiikkia Obaman korviin, olemme varmoja.

Jatka käsittelyssä Intel käyttää $ 5 miljardia uusi 14nm ihana Arizonassa, luoda 4000 uutta työpaikkaa tänä vuonna


Intel käyttää $ 5 miljardia uusi 14nm ihana Arizonassa, luoda 4000 uutta työpaikkaa tänä vuonna alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 helmikuu 2011 15:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Tuomari sääntöjä vastaan Kiinassa "Green Dam-Suit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zLpNwDEldq4/Judge-Rules-Against-China-In-Green-Dam-Suit:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Noin vuoden kuluttua CyberSitter haastaa Kiinan hallituksen ja useiden Aasian OEM syytettynä kopioimalla sen koodin luominen" Green Dam-ohjelma, Yhdysvaltain liittovaltion tuomari on antanut 2300000000 dollari puku edetä. Tuomari Josephine Staton Tucker, Kalifornia käräjätuomari, tuli tuomio default vastaan Kiinan kansantasavalta keskiviikkona, kun Kiinan viranomaiset eivät reagoineet ratkaisun. Vaikka Kiinan kansantasavallan suurlähetystön lähetti kirjeen Yhdysvaltojen ulkoministeriön protestoivat CyberSitter puku, kuten kirje ei luokitella virallisen vastauksen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






BlackBerry Monaco tekee lyhyen videon ulkoasua Verizon branding

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/19/blackberry-monaco-makes-brief-video-appearance-with-verizon-bran/:


Sanomattakin on selvää, Storm 2: n viime prime - jos se koskaan ollut ensisijainen - ja jos Verizon aikoo jatkaa kosketusnäyttö BlackBerry teema, se on jälleen nopeasti. Se olisi, jos ns Monaco tulee pelata, puhelimen, joka on ollut vuotava eri nimillä yli puoli vuotta nyt, ja nyt meillä on kaapattu lyhyt, kohtalaisen epäselvä video, jossa Verizon logo selkeästi ja näkyvästi esillä ympäri takaisin. Se etsii melko laggy täällä, mutta on epäselvää, kuinka lähellä puhelin on tuotanto - sekä laitteiston ja ohjelmiston (sanotaan BlackBerry OS 6.1 Mobile hotspot valmiudet, muun ominaisuuksia) voivat olla erittäin aikaisin tai lähellä lopullista. RIM on silti saanut jotkut parannuksen tekemistä varten alkuperäinen Storm, joten se tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, jos Monaco (joka voi tulla markkinoille Storm 3 tai jokin muu nimi yhteensä) sopii laskun. Seuraa tauko video.



[Kiitos, Zecharias]

Jatka käsittelyssä BlackBerry Monaco tekee lyhyen videon ulkoasua Verizon branding


BlackBerry Monaco tekee lyhyen videon ulkoasua Verizon brändin perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 helmikuu 2011 14:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde CrackBerry | Lähetä | Kommentit

Tutkijoiden tavoitteena "Tulosta" Human Skin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XcckFgr6SFg/Scientists-Aim-To-Print-Human-Skin:

suraj.sun lähettää tämän Ote CNN: "Tutkijat Wake Forest Institute for regeneratiivisen innoittamana standardi mustesuihkutulostimet monissa kotitoimistoihin, kehittävät erikoistunut ihon tulostus-järjestelmää, jota voitaisiin käyttää tulevaisuudessa hoitaa sotilaiden haavoittui taistelukentällä. "Aloitimme ottamalla tyypillinen työpöydän mustesuihkukasettien. sijaan muste käytämme solut, jotka sijoitetaan patruuna", sanoi tohtori Anthony Atala, instituutin johtaja. laitetta voitaisiin käyttää rakentaa Palanut tai iholle. ... palovamman osuus 5%: sta 20% torjua liittyviä vammoja, mukaan puolustusvoimien tutkimuslaitoksen regeneratiivisen lääketieteen. Ihon painatus-hanke on yksi monista hankkeista Wake Forest pääosin rahoittama että instituutti , joka on osa Yhdysvaltain puolustusministeriön. Wake Forest saa noin $ 50 miljoonaa puolustusministeriön viiden seuraavan vuoden hankkeiden rahoittamiseen, mukaan lukien ihon luoda järjestelmä. Tutkijat kehittivät ihon bio-tulostimen muokkaamalla standardi kaupasta ostettu tulostin. Yksi muutos on lisätty kolmiulotteinen "hissi", joka perustuu vaurioituneen kudoksen tuoretta kerroksia terve iho. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viikko Apple: iPhone symbolit, miten ne toimivat?!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/E_viPS1QT-0/week-in-apple-iphone-symbols-how-do-they-work.ars:


Apple-uutinen oli koko kartan viime viikolla. Apple julkisti uuden (kiistanalainen) tilaus järjestelmä IOS App Store, iPhone nano-ja MobileMe huhuja juoksi rehottaa, Apple julkaisi uuden toimittajan vastuu kertomus (bonus "pakkotyö"), ja vietimme aikaa analysoida, mitä symbolien takana iPhone-keskiarvo. Lue eteenpäin ratsia:


Kysy Ars: Mitä nuo symbolit takana iPhone? : Mitä ovat kaikki kulkuri postimerkkejä alaselän iPhone ja muut Pryl? Ars saa vyötärön syvälle sääntely säännöissä tuo sinulle vastauksen.


Verizon v. AT & T: kaksintaistelu iPhone käynnistää, ja mitä Verizon teki oikein : Verizon iPhone lanseeraus oli chill entiseen verrattuna kaaokseen, sataa AT & T: n iPhone käynnistetään. Miksi tällainen karu ero? Ars tulee tarkastella, miten tuo eroaa ja miksi Verizon asiakkaat näyttävät niin paljon onnellisempi päivää myöhemmin.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Motorola Atrix 4G jo juurtunut, ja se ei ole edes ulos vielä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/19/motorola-atrix-4g-already-rooted-and-its-not-even-out-yet/:


Jos olet ajatellut, ettei pääkäyttäjän Atrix 4G piti säästää pari sataa taalaa ensi viikolla ... No, me vihaamme rikkoa huonoja uutisia, mutta olet menossa löydettävä toinen tekosyy olla ostamatta sitä (siitä lisää toisessa). Pitkä tarina lyhyt, puhelimen jo juurtunut on herrasmies päälleni yhä neuvokas xda-kehittäjät foorumeilla, mikä tarkoittaa, että voit tehdä kaikki normaalit asiat, jotka vaativat pääkäyttäjän oikeudet, kuten mahdollistaa standardin Froyo mobiili hotspot toiminnon avulla root-sovellukset, kuten Titaani Backup (kuvassa yllä), ja yleensä toivovat 1337 verrattuna ystäväsi lukittu niiden aidattuja puutarhoja. Nyt huonot uutiset: bootloader pysyy tiukasti lukittu ja salattu, joten mukautettujen ytimien ovat edelleen vain unelma - mutta hei, jos on tahtoa, siellä tapaa. Pidä mielessä!



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Motorola Atrix 4G jo juurtunut, ja se ei ole edes ulos vielä perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 helmikuu 2011 13:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Matkapuhelinfoorumi | Lähetä | Kommentit

Työnantaja vaatii Facebook-kirjautumisia työnhakijoiden

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VsUhH9GiZqs/Employer-Demands-Facebook-Login-From-Job-Applicants:

Hugh Pickens kirjoittaa kirjoittaa: "Alex Madrigal raportit Atlantilla ACLU on ottanut asian esille Marylandin korjauksia upseeri Robert Collins, joka oli velvollinen antamaan hänen Facebook ja salasanan Maryland Division of Korjaukset aikana uudelleensertifioinnin haastattelussa niin haastattelija voi kirjaudu tililtään lukea paitsi hänen lähettämisen, mutta hänen perheensä ja ystäviensä liikaa. "Elämme aikaa, jolloin kansallinen turvallisuus on etusijalla, mutta se on herkkä tasapainossa yksityisyyden suojaa," sanoo Collins. " Kollegani virkamiehet ja minun ei olisi pitänyt antaa hallitukselle nähdäksesi henkilökohtaisen ole virkaa sekä ystävämme, vain pitämään työpaikat. " ACLU of Maryland on lähettänyt kirjeen, Public Safety sihteeri Gary Maynard (PDF), joka koskee osasto Korjaus: n yleistä vaatimusta työnhakijoista kanssa jako sekä nykyisten työntekijöiden olevien uudelleenhyväksynnän antaa hallitukselle sosiaalisen median huomioon käyttäjätunnuksia ja henkilökohtaiset salasanat käyttöön henkilöstön taustan tarkistamisesta. Kolmen viikon kuluttua ACLU ole saanut vastausta. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Gillmor Gang 2.19.11 (TCTV)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e8xNds9XGtM/:

GAEMS Xbox 360 matkustaa tapauksessa saa tyylikkään uudistuksen myötä vielä ei auta kirjoitetaan oikein

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/19/gaems-xbox-360-traveling-case-gets-sleek-redesign-still-wont-h/:


Viime luovuttamista saimme GAEMS konsoli-kantolaukku näytti enemmän kuin jättiläinen eväät kuin ratkaisu kannettavaan pelaamiseen liittyvät tarpeet. Jos olet edelleen kiinnostunut tuo sinun Xbox 360 tiellä, yhtiö on uusittu asia ja se tukee nyt rasvaa ja ohut versiot 360 ja jopa PS3 -laiha. Mitä uutta tässä kompakti kantolaukku on se siellä on todella tilaa tallentaa konsolin, ohjaimet ja teho tiili. Se mukana tulee kauko-, HDMI-kaapeli ja virtalähde kaiuttimiin ja LED-näyttö. Jos olet tien Trippin 'hetkenä hyvänsä ja haluavat tämä peto, voit säästää 20 luut etukäteen tilaamalla ennen huhtikuun 20. ja saat 300 dollaria asia tulee kesäkuussa.



GAEMS Xbox 360 matkustaa tapauksessa saa tyylikkään uudistuksen myötä vielä ei auta kirjoitetaan oikein perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 helmikuu 2011 12:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Gadget tarkistus | lähde GAEMS | Lähetä | Kommentit

Öljy-yhtiöt Patent Vetouistelu Biopolttoaineen tuotanto

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U_J6UYqUXsE/Oil-Companies-Patent-Trolling-Biofuel-Production:

Whatsmynickname kirjoittaa "Ajatus öljy-yhtiöt olivat tehneet patentti uistelu yrittää sammuttaa kaikkia pyrkimyksiä vieroittaa meidät pois raakaöljyä (esim. Chevron ja NiMH-akuilla)? Mieti uudelleen. BP ja DuPont (Butamax) ovat kehittyneet biopolttoaineiden yhtiö oikeuteen rikkominen hiljattain myönnetty patentteja kehittämiseen Biobutanoli. Kun öljy-yhtiö mainostaa se etsii vaihtoehtoisia polttoaineita, se ei välttämättä, koska he haluavat olla sosiaalisesti vastuullista ... "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viikko tech: Nimetön puhuu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/x3T8Rv93ikY/week-in-tech-anonymous-speaks.ars:


Anonymous sanoo: Inside Story HBGary hakata : Kun haastatteluja hakkereita Nimetön joka hyökkäsi HBGary liittovaltion viime viikolla, Ars tuo sisällä tarina siitä, miten hyökkäys meni ja mitä se merkitsee meille muille.


Spy pelejä: Inside mutkikas juoni kaataa Wikileaks : toimitusjohtaja vartioimisyrityksessä HBGary Federal oli suuria suunnitelmia auttaa Yhdysvaltain pankki ottaa alas Wikileaks ja hiljaisuus sen kannattajia. "Jos ne tukevat organisaation tulemme jälkeen", hän kirjoitti. Ja tämä oli vasta ensimmäinen monista kyseenalainen ideoita.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan