lørdag den 19. februar 2011

Intel toimitusjohtaja Paul Otellini sandaalit, sanoo hän olisi mennyt Android ", jos hän olisi Elop

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/19/intel-ceo-paul-otellini-flip-flops-says-he-wouldve-gone-andro/:


On vaikea sanoa, onko Intel toimitusjohtaja Paul Otellini on yksinkertaisesti lainattu väärin ensin mennä "pyöreä, tai jos hän todella oli sydämen muutoksen aikana 48 tuntia. Joko niin, viimeisimmät lainaa tulevia korkein huippuihin on Chipzilla maalaa hyvin eri juttu kuin yhden kuulimme ensimmäisen kerran , ja se alkaa näyttää Intel ja Microsoft saattaa lopulta palkka jonkinlainen sota - vaikka se on yksi että pysyy tiukasti ohjelmiston tasolla. Reuters raportoi, että Otellini oli sanottavaa kun kysyttiin Stephen Elop n päätös valita Windows Phone 7 tulevaksi Nokian luurin liiketoiminta:


"En olisi tehnyt päätöksen hän teki, olisin varmaan mennyt Android jos olisin hänelle. MeeGo olisi ollut paras strategia, mutta hän totesi hänellä ei ollut varaa siihen."


Tämä on jyrkästi ristiriidassa kommentit vain päiviä sitten, kun hän oli sanonut, että hän olisi tehnyt "sama tai samankaltainen soittaa" jos löytyy Elop kengät. Jatketaan aiheesta eriyttäminen, Otellini totesi, että "I t olisi ollut vähemmän kovaa Android, [mutta] on MeeGo hän olisi voinut tehdä sitä." Se sanoi, että hän on varma, että Intel "löytää toisen yhteistyökumppanin," toteaa, että lentoliikenteen harjoittajat "vielä halua kolmasosaa ekosysteemin ja harjoittajat haluavat avoimen ekosysteemin, ja se on asia, joka ajaa meidän motivaatiota." Nyt todellinen kysymys: mikä Paavali on uskominen?

Intel toimitusjohtaja Paul Otellini sandaalit, sanoo hän olisi mennyt Android ", jos hän Elop perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 helmikuu 2011 06:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar