lørdag den 19. februar 2011

Saksalaiset tutkijat ottaa mielenhallinnan auton huolellisesti ohjattu spin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/19/german-researchers-take-mind-controlled-car-for-a-carefully-cont/:


Emotiv mieli käsittelyssä EPOC kuulokkeet eivät ole muuttaneet videopelejä , mutta se näyttää se osoittautunut enemmän kuin riittävä tiimin Saksalaiset tutkijat, jotka olen käyttänyt sitä avaintekijä niiden BrainDriver hankkeeseen. Kyllä, se mieli-ohjattava auto, ja sen jälkeen vähän koulutusta, se ei ilmeisesti ole tehty kohtuullisen hyvin - vaikkakin pienellä viiveellä, joka tekee kaikki reaalimaailman testi huonompi ajatus kuin se jo oli. Kiinnostavaa kyllä, tämä uusin keinoin tosiasiallisesti seuraa joitakin aiemmin yrittänyt täysin itsenäinen auton samaan tutkijoiden Freie Universität Berlin, ja he sanovat, että kaksi voisi mahdollisesti yhdistää jossain vaiheessa kaukaisessa tulevaisuudessa - esimerkiksi vuonna taksi, joka voi ajaa itse , vaan vastaa myös ajatuksia sen matkustajista. Head aikaisemmista taukoa video.

Jatka käsittelyssä Saksan tutkijat osallistuvat mielenhallinnan auton huolellisesti ohjattu spin


Saksalaiset tutkijat ottaa mielenhallinnan auton huolellisesti hallinnassa spin perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 helmikuu 2011 16:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Slashdot | lähde IEEE Spectrum | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar