lørdag den 19. februar 2011

Google Social Search päivitys tekee ystäväsi osuvampia, vaikea sivuuttaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/19/google-social-search-update-makes-your-friends-more-relevant-di/:


Google on ollut vähätteleminen sen sosiaalista hakutoiminto joskus, mutta tähän asti ystäviesi tweets todennäköisesti ole tehnyt sitä alkuun haun tulokset - paitsi tietenkin jos olet Besties kanssa TMZ, ja olet etsinyt Miley Cyrus bong Salvia rip uudelleen. Onneksi näyttää siltä, että voisi muuttaa El Goog uusimman päivityksen sosiaalisesti ajattelevien hakutoiminto, joka nyt sekoittaa päivityksiä yhteystietojesi eri online tilejä, kuten Twitter, Facebook ja YouTube, ja standardin haku oikeudenmukainen - vetämällä niitä niiden aikaisemman kannan alaosassa hakutulokset. Googlen myös kuvan ja huomautuksen osoittaa alkuperän hyödyllisiä linkkejä, ja antanut teille mahdollisuuden hallita, miten voit liittää tilit - joko julkisesti läpi profiili tai yksityisesti tilisi kautta. Uusia toimintoja alkoi liikkuvan eilen, mikä tarkoittaa, voit olla nähdä paljon enemmän kuin yhteystietojen pahoitteli friending ensiksi. Eikö sosiaalinen media ihana / katastrofaalinen juttu?

Google Social Search päivitys tekee ystäväsi osuvampia, vaikea sivuuttaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 helmikuu 2011 08:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Google | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar