lørdag den 19. februar 2011

Meka M-1 Mobile ohjauslaite, söpömpi Cody sylkeä kylpy robotti (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/19/mekas-m-1-mobile-manipulator-a-cuter-cody-the-spit-bath-robot/:


Muista Cody ? Robotti Georgia Tech on suunniteltu antamaan sylkeä kylpyjä vanhusten ja rujo? No, Cody sai houkutteleva nuorempi serkku nimeltä M-1, ja 340.000 dollaria tästä hienosta osa koneista voisi olla kokonaan sinun. Rakennettu sanfranciscolainen Meka Robotics, M-1 Mobile ohjauslaite (perustuu Cody) toimii yhdessä ROS ja vapaiden ohjelmistojen ja urheilu Kinect-yhteensopiva pään viiden megapikselin Ethernet-kamera, aseiden kuuden akselin voima- vääntömomentti anturit ranteessa, voima ohjataan salausalgoritmia, ja suuntaamaton mobiili perusta. Jos vakio-ominaisuudet eivät sovi tarpeisiisi, Meka tarjoaa erilaisia päivityksiä, joista neljä sorminen kädet ja humanoidi päätä, jossa on ilmeikäs silmäluomet (à la Meka's Dreamer ), korvat, ja ylimääräinen anturi yhteensopivuus. Nämä lisäosat tietysti maksaa, mutta mielestämme sen arvoinen, että nuo suuret läpikuultavat silmät tuijottavat takaisin sinulle. Vaan koskettaa demo jälkeen hypätä.

Jatka käsittelyssä Meka M-1 Mobile ohjauslaite, söpömpi Cody sylkeä kylpy robotti (video)


Meka M-1 Mobile ohjauslaite, söpömpi Cody sylkeä kylpy robotti (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 helmikuu 2011 10:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Muovi Pals | lähde Meka | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar