lørdag den 19. februar 2011

BlackBerry Monaco tekee lyhyen videon ulkoasua Verizon branding

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/19/blackberry-monaco-makes-brief-video-appearance-with-verizon-bran/:


Sanomattakin on selvää, Storm 2: n viime prime - jos se koskaan ollut ensisijainen - ja jos Verizon aikoo jatkaa kosketusnäyttö BlackBerry teema, se on jälleen nopeasti. Se olisi, jos ns Monaco tulee pelata, puhelimen, joka on ollut vuotava eri nimillä yli puoli vuotta nyt, ja nyt meillä on kaapattu lyhyt, kohtalaisen epäselvä video, jossa Verizon logo selkeästi ja näkyvästi esillä ympäri takaisin. Se etsii melko laggy täällä, mutta on epäselvää, kuinka lähellä puhelin on tuotanto - sekä laitteiston ja ohjelmiston (sanotaan BlackBerry OS 6.1 Mobile hotspot valmiudet, muun ominaisuuksia) voivat olla erittäin aikaisin tai lähellä lopullista. RIM on silti saanut jotkut parannuksen tekemistä varten alkuperäinen Storm, joten se tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, jos Monaco (joka voi tulla markkinoille Storm 3 tai jokin muu nimi yhteensä) sopii laskun. Seuraa tauko video.



[Kiitos, Zecharias]

Jatka käsittelyssä BlackBerry Monaco tekee lyhyen videon ulkoasua Verizon branding


BlackBerry Monaco tekee lyhyen videon ulkoasua Verizon brändin perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 helmikuu 2011 14:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde CrackBerry | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar